Nejprodávanější tituly - květen 2020

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
Zvuky probouzení
(1x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
Ukázky

Zvuky probouzení

314 Kč
Doba koronavirová
(3x)
Březen 2020 změnil naše životy, obrátil je naruby. Nový virus si za pár měsíců našel cestu z Číny nejen k nám, ale nakazil celý svět. Planeta Země se dostala do karantény.

Doba koronavirová

268 Kč
Já, rytíř
(1x)
Wolfram Katzinger z Olšové se usadil na králem zastaveném hradě Ojvíně a doufá, že toto sídlo bude dostatečnou ochranou pro jeho rodinu, neboť jako johanitský rytíř a králův nepostradatelný služebník bude muset hrad často opouštět.

Já, rytíř

305 Kč
Krvavý Bronx
(4x)
Nejlepší autoři z nakladatelství Host a Druhé město napsali text na motivy z „černé kroniky“, a tak vznikla obsáhlá povídková antologie s názvem Krvavý Bronx.
Ukázky

Krvavý Bronx

341 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.

Poslední aristokratka

260 Kč
Najděte si svého marťana
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
Česká architektura 2018-2019

ČESKÁ ARCHITEKTURA / CZECH ARCHITECTURE 2018 – 2019

Jubilejní 20. ročenku české architektury sestavil architekt Jakub Cigler. Vzhledem k výročí je publikace nabízena za výjimečnou cenu!

Česká architektura 2018-2019

450 Kč
Šejkova nevěsta
Šejk Karim udělá všechno pro to, aby zachránil své království – dokonce i unese nevěstu! Když princezna Galila, sestra šejka Zufara, odhalí nejtemnější tajemství jeho rodiny, nezbývá mu než ji svést a učinit z ní svou manželku.
Ukázky

Šejkova nevěsta

69 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.

Hranice lesa

205 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>