Nejprodávanější e-knihy - červen 2020
povídky

Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Výsek - 20%
(2x)
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky
Ukázky

Výsek

166 Kč
133 Kč
Čertova bažina - 20%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky
Ukázky

Čertova bažina

179 Kč
143 Kč
Koktavé strašidlo - 20%
Projekt 3 x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky
Ukázky

Koktavé strašidlo

189 Kč
151 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2 - 20%
(2x)
Povídky složené jak z toho, co autor sám zažil, i z toho, co odposlechl od mnoha sdílných klientů a klientek za patnáct let své činnosti.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených 2

99 Kč
79 Kč
Ve světle nebo ve stínu - 20%
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh.
povídky
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

322 Kč
258 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
povídky
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Beton, kosti a sny - 20%
(1x)
Tento sborník je výběrem toho nejlepšího, co za tu dobu autor napsal. Každá z povídek je sklíčkem pestré mozaiky - jedna vás zamrazí, druhá překvapí a třetí zanechá prchavou lítost. Některé jsou poetické, další napínavé či dobrodružné.
povídky
Ukázky

Beton, kosti a sny

149 Kč
119 Kč
Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených - 20%
(1x)
Autor ve svých povídkách odkrývá roušku tajemství, která donedávna zahalovala "Seznamovací víkendy a dovolené", které léta organizoval. Mnoho z popsaného zažil sám a mnoho vyslechl jako "vrba" od svých klientů na samotných akcích.
povídky
Ukázky

Povídky ze seznamovacích víkendů a dovolených

99 Kč
79 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
povídky
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>