Nejprodávanější e-knihy - květen 2024
povídky

Nejhorší mazlíčci na světě - 20%

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

povídky
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

248 Kč
198 Kč
Kdo má pod čepicí a jiné povídky
Svérázná učitelka josefína divíšková se vrací ve sbírce pěti napínavých i ztřeštěných příběhů...
povídky
Ukázky

Kdo má pod čepicí a jiné povídky

239 Kč
Nokturna - 20%
(2x)
Soubor novel nazvaný Nokturna a opatřený podtitulem Pět příběhů o hudbě a soumraku patří k vrcholům Ishigurova díla. Pětice volně propojených příběhů, odehrávajících se v Benátkách, Londýně, západoanglickém Herefordshire a Beverly Hills.
povídky
Ukázky

Nokturna

198 Kč
158 Kč
Toulavá Země - 20%
(2x)
Imaginativní povídková sbírka od autora bestselleru Problém tří těles. Liou Cch’-sin, nejznámější čínský autor science fiction, uchvátil svět svou rozsáhlou trilogií Vzpomínka na Zemi, avšak jeho povídková tvorba je neméně strhující a zajímavá.
povídky
Ukázky

Toulavá Země

249 Kč
199 Kč
Lido di Dante - 20%
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky
Ukázky

Lido di Dante

109 Kč
87 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Pouť do Země východní - 20%
(1x)
Autobiograficky laděná povídka Pouť do Země východní bývá mnoha literárními historiky považována za prolog Hry se skleněnými perlami.
povídky
Ukázky

Pouť do Země východní

125 Kč
100 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
Křehké věci - 20%
Sbírka strašidelných, humorných i velice zvláštních povídek, které získaly prestižní ceny, i ty, které zatím vyšly jen v naprosto okrajových tiskovinách, na internetu nebo vůbec nikde. Jedna novela doplňuje knihu Američtí bohové.
povídky
Ukázky

Křehké věci

179 Kč
143 Kč
Četnická abeceda - 20%
Každý četník na zkoušku si musel během prvního roku své služby osvojit značné množství odborných vědomostí a dovedností, které byly nezbytné pro službu v četnickém sboru.
povídky
Ukázky

Četnická abeceda

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 26 položek
1 2 3 > >>