Nejprodávanější tituly - červen 2020
sci-fi a fantasy

Supernova
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí... Největší nepřítel Renegátů se ukrývá mezi nimi a Nova i Adrian se musí uchýlit ke lžím i zradě, aby ochránili ty, které milují. Jejich nejhorší noční můry vystupují ze stínů a v šerosvětu hrozí, že než dokážou rozlišit mezi zločinci a hrdiny, ztratí všechno - a nejspíš i jeden druhého. Akce a intriky stíhají jedna druhou a nenechají vás vydechnout až do překvapivého konce!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Supernova

404 Kč
Falešní bohové - 20%
(1x)
Román Falešní bohové pojednává o Horově pádu. V komplikovaném spiknutí zosnovaném přívrženci Chaosu je Horus na měsíci planety Davin zraněn cizáckou, Chaosem otrávenou zbraní. Další román ze světa Warhammeru 40 000, druhý díl cyklu Horovo kacířství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešní bohové

149 Kč
119 Kč
Ilusie - 11%
(5x)
První část osmidílné fantasy série, ve které se prolínají motivy národního finského eposu – Kalevaly, vychází z finských lidových příběhů, z historie a kultury země tisíců jezer i z její hudby.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ilusie

314 Kč
279 Kč
Malý princ
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
sci-fi a fantasy

Malý princ

539 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2. - 11%
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
278 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 11%
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
398 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 582 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 59 > >>