Nejprodávanější tituly - červen 2020
romantika

Nepolepšitelný sukničkář - 20%
(1x)
Molly Morganová se po tragických zkušenostech s vlastním manželstvím snaží pomáhat ohroženým mladým ženám a založí pro ně Dům naděje. Tam se dívky připravují pro praktický život, aby se později mohly postavit na vlastní nohy.
romantika
Ukázky

Nepolepšitelný sukničkář

109 Kč
87 Kč
Nevěsta na záskok - 20%
(1x)
Když šejkovi Zufarovi al Chalía uteče ve svatební den nevěsta, musí rychle najít náhradu, aby nepropukl skandál a nerozvrátil křehkou stabilitu království.
romantika
Ukázky

Nevěsta na záskok

69 Kč
55 Kč
Noc v Saint Rémy - 20%
Láska je slabost, které se miliardář Lucien nehodlá poddat. Jenže půvabná Audrey mu to rozhodně neusnadňuje! Její plachá nevinnost je pro cynického Luciena lákavou výzvou.
romantika
Ukázky

Noc v Saint Rémy

69 Kč
55 Kč
Pochybná závěť - 20%
(2x)
Violet Harperová se podle závěti svého panovačného otce musí buď provdat za vikomta Ambertona, nebo zůstane bez prostředků.
romantika
Ukázky

Pochybná závěť

109 Kč
87 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 11%
(1x)

Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.

romantika

Příručka jadranské snoubenky

215 Kč
191 Kč
Sen lásky - 11%
Je to malér, když se dvě holky zamilují do jednoho kluka. A co teprve když si některý mládenec myslí na dívku, která ho odmítá, zatímco zklamaná kamarádka soptí a nemůže sokyni přijít na jméno! Přesně to se přihodí děvčatům z rodiny Davisových.
romantika

Sen lásky

215 Kč
191 Kč
Skvělá partie - 20%
Terri Rayburnová je dívka s jistou pověstí. Nezaslouží si ji, ale protože vyrostla na předměstí Summer Hillu, ví, jak to v maloměstě chodí.
romantika
Ukázky

Skvělá partie

209 Kč
167 Kč
Šejkova nevěsta - 20%
Šejk Karim udělá všechno pro to, aby zachránil své království – dokonce i unese nevěstu! Když princezna Galila, sestra šejka Zufara, odhalí nejtemnější tajemství jeho rodiny, nezbývá mu než ji svést a učinit z ní svou manželku.
romantika
Ukázky

Šejkova nevěsta

69 Kč
55 Kč
Třpytivá hodina - 11%
(1x)
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl.
romantika

Třpytivá hodina

359 Kč
319 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 221 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>