Nejprodávanější tituly - červen 2020
romantika

Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Druhý břeh - 11%
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika

Druhý břeh

305 Kč
271 Kč
Stanice odložených lásek - 11%
(1x)
Román Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Lásky šťastné i nešťastné, manželství vydařená i nevydařená, průšvihy, trapasy i humorné historky.
romantika

Stanice odložených lásek

305 Kč
271 Kč
Rozum a cit - 11%
(2x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v novém překladu Kateřiny Hilské.
romantika

Rozum a cit

314 Kč
279 Kč
Cítit znovu - 11%
(2x)
Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu.
romantika

Cítit znovu

359 Kč
319 Kč
Dubnové slunce - 11%

Štěstí je nevyzpytatelné jako aprílové počasí. Dvě nerozlučné kamarádky, dva rozdílné světy. Ela vyrůstá bezstarostně jako jedináček, Dita naopak v početné rodině, neustále zatížena péčí o sourozence. Po letech se ale jejich situace obrátí.

romantika
Ukázky

Dubnové slunce

314 Kč
279 Kč
Následky minulosti - 20%
(3x)
Stejně jako téměř celá londýnská společnost i lady Eleanor věří, že je vikomt Bromley po smrti. A najednou, po šesti letech, se vrací jako docela jiný člověk.
romantika
Ukázky

Následky minulosti

109 Kč
87 Kč
Neprofesionál - 20%
Co se stane, když se zamilujete do své nejlepší kamarádky a kolegyně? Mám tu nejskvělejší práci na světě. Randím s krásnými ženami a píšu o tom. Ovšem rád bych svůj seznamovací blog posunul na vyšší úroveň.
romantika
Ukázky

Neprofesionál

169 Kč
135 Kč
Osudný večer v Římě - 20%
Princezna Halina si alespoň projednou odpočine od svých povinností a vyrazí v Římě na večírek, kde se seznámí s italským miliardářem Ricem.
romantika
Ukázky

Osudný večer v Římě

69 Kč
55 Kč
Probuzené city - 20%
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad.
romantika
Ukázky

Probuzené city

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 221 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 > >>