Nejprodávanější tituly - červen 2020

Inspektor s velkým ptákem - 30%
(5x)
Inspektor Prévit souhlasí s tím, že se stane volavkou a přiláká na sebe ty, kteří jsou přesvědčeni, že má u sebe něco, co se nemělo nikdy objevit na veřejnosti – flash disk. Atak mizí z povrchu země, mění si identitu, stěhuje se do malého městečka Ch
Ukázky

Inspektor s velkým ptákem

179 Kč
125 Kč
InTyMně
(3x)
Všechno, co neuložíte, se jednou ztratí. A ztratit vzpomínky na dětství a dospívání v devadesátkách a na přelomu tisíciletí, to by byla škoda. Od sametový revoluce přes Nagano až k dospělosti.

InTyMně

269 Kč
Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou
Svůj první knižní rozhovor poskytl Marek Vácha svému příteli, bývalému studentu a vedoucímu táborů pro mládež Jožinu Valentovi.

Jízda v levém pruhu - rozhovor s Jožinem Valentou

241 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.

KAR

358 Kč
Kdo má za ušima
(2x)
Ušák – řeklo by se obyčejné křeslo, ale pokud potřebujete zjistit, co se skrývá v domácnosti možného pachatele, stává se z takového kusu nábytku neocenitelný pomocník.
Ukázky

Kdo má za ušima

79 Kč
Komiksová učebnice komiksu
(2x)
Punk a disciplína. V tvorbě žádného jiného českého autora či autorky komiksů se tak přirozeně neprolínají tyto dva póly jako u Toy_Box.
Ukázky

Komiksová učebnice komiksu

404 Kč
Kouzelné čtení - Doprava
Vzdělávací kniha o dopravních prostředcích z edice Kouzelné čtení.

Kouzelné čtení - Doprava

386 Kč
Kouzelníci z pradávna 1
(1x)

Kdysi dávno pradávno byla magie skutečná a temné hvozdy byly plné kouzelných tvorů. Jenže pak přišli válečníci… První díl nové knižní řady z pera Cressidy Cowellové, autorky knihy Jak vycvičit draka.

Ukázky

Kouzelníci z pradávna 1

269 Kč
Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.

Máme na vybranou

359 Kč
Motiv X
(1x)
Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát?

Motiv X

359 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>