Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
poezie

Lidský řetěz
(2x)
V básnické sbírce se mísí vzpomínky na rodiče, elegie na přátele, variace na Vergiliovu Aeneidu či na středověkou irskou a moderní francouzskou poezii – básníkův hlas ustavičně rozmlouvá s jinými hlasy a básně dávají prostor životům druhých.
poezie

Lidský řetěz

169 Kč
Přece se to nevyhodí
Druhý almamach textů mistra ČR ve slam poetry Anatola Svahilce dává čtenáři možnost nahlédnout do psané části performativních výstupů, kterými cuchá kulturní prostor. 20 lyricko-epických představ o podobě žánru slam poetry.
poezie

Přece se to nevyhodí

179 Kč
Sv. Outdoor
Marie Iljašenko (nar. 1983) pochází z rodiny s českými, ukrajinskými a polskými kořeny a její debut Osip míří na jih (2015) byl velmi dobře přijat. Ne náhodou jsou tématem její druhé sbírky kontrastní motivy domova a jeho opouštění.
poezie

Sv. Outdoor

197 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
poezie

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
poezie

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
Sladké jádro srdce
Opožděná pocta neprávem opomíjené umělkyni, významné české výtvarnici a ilustrátorce Olze Čechové (1925-2010).
poezie

Sladké jádro srdce

162 Kč
Hlásky
(1x)
Básnická sbírka.
poezie

Hlásky

89 Kč
Texty III.
(1x)
Nová zjevení bytí / Artaud Momo / Zde leží / Tváří v tvář.
poezie

Texty III.

224 Kč
Celý život
(7x)
Ucelené vydání deníkových zápisků Jana Zábrany, které se rozprostírají téměř celým obdobím komunistického režimu, zahrnují nejen reflexi dobových událostí, ale jsou i jistým oknem do duše tohoto českého básníka a překladatele.
poezie

Celý život

539 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>