Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
kuchařky

Hojnost: Kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi - 10%
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

499 Kč
449 Kč
Prague Cuisine – Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze - Dominic James Holcombe - 10%
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining.
kuchařky

Prague Cuisine – Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

595 Kč
536 Kč
Tvoje strava je tvůj osud: Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem - Josef Jonáš, Jiří Kuchař - 10%
(2x)

Příčiny, souvislosti, důsledky a možnosti řešení nemocí a problémů spojených s jídlem, tak zní podtitul této knihy.

kuchařky

Tvoje strava je tvůj osud

369 Kč
332 Kč
Tak chutná štěstí - Josef Jonáš, Jiří Kuchař - 10%
(1x)
Pokud máte rádi sladké, změní tato kniha váš život. Místo rafinovaného cukru v ní najdete sladidla, s nimiž zažijete, jak opravdu chutná štěstí. Vyhnete se totiž neblahým důsledkům konzumace „bílého jedu“ a zbavíte se závislosti na něm.
kuchařky

Tak chutná štěstí

229 Kč
206 Kč
Raději vidličky než nože - Gene Stone - 10%
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
kuchařky

Raději vidličky než nože

69 Kč
62 Kč
Dorty a dezerty - 10%
Osmá z řady kuchařek Edice Apetit nabízí 85 sladkých receptů na dorty a dezerty.
kuchařky

Dorty a dezerty

399 Kč
359 Kč
Víme, co jíme: Vědomé vaření - Lenka Žák - 15%
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny.
kuchařky

Víme, co jíme

399 Kč
339 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem - Mirko Křivánek - 10%
Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení.
kuchařky

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

429 Kč
386 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 68 položek
<< < 1 .. 5 6 7