Nejprodávanější tituly - červenec 2020
česká

Rudý Zeman
(6x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
česká

Rudý Zeman

314 Kč
Hodiny z olova
(7x)
Rozsáhlý román inspirovaný autorčinými pobyty v Číně. Do osudu několika rodin odlišných generací z evropských zemí i sociálních vrstev zasáhne tatáž rozhodující věta. Kniha získala cenu Magnesia Litera 2019 - Kniha roku
česká
Ukázky

Hodiny z olova

449 Kč
Kdo má pod čepicí
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
česká
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
Naslouchač
(11x)
První díl pentalogie Naslouchač. Původní česká fantasy z fascinujícího temného světa, kde se na pravdu a naději téměř zapomnělo.
česká
Ukázky

Naslouchač

359 Kč
Rybí krev
(17x)
Román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
česká
Ukázky

Rybí krev

251 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Válkotvůrci
(2x)
V Římě navštívíte místo, kde se během pandemie sejdou dva zvláštní milenci, potkáte vojáky budoucnosti, muže za oponou, kteří rozpoutávají války ve prospěch lidstva, setkáte se s chlupatými mimozemšťany.
česká

Válkotvůrci

269 Kč
Deník ze dna
(1x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď.
česká

Deník ze dna

359 Kč
Dlouhé ucho
V příběhu sledujeme odchod „Dlouhého ucha“, jemuž je Lao-c‘ předobrazem, pryč od civilizace, nejprve do polobarbarských pohraničních končin a pak ještě dále až do horské divočiny, kde konečně nachází samotu, klid a smrt.
česká

Dlouhé ucho

179 Kč
Hranice lesa
(2x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku - Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.
česká

Hranice lesa

205 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>