Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
beletrie

Drak spí - 11%
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

beletrie
Ukázky

Drak spí

359 Kč
319 Kč
Šikmý kostel - 11%
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
beletrie

Šikmý kostel

314 Kč
279 Kč
Jdu s hlavou vztyčenou - 11%
(3x)
Slavná slova Milady Horákové, napsaná v posledním dopisu adresovaném svým nejbližším, jsou titulem knihy publicisty Daniela Anýže věnované neobyčejnému životu rodiny české právničky a političky zavražděné komunistickým režimem v roce 1950.
beletrie

Jdu s hlavou vztyčenou

358 Kč
318 Kč
Divoké labutě - 11%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
beletrie

Divoké labutě

449 Kč
399 Kč
Bulbem záchranáře - 11%
(5x)
To máte: pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda...
beletrie

Bulbem záchranáře

341 Kč
303 Kč
Slavnost bezvýznamnosti - 11%
(6x)
V českém překladu Anny Kareninové vychází Slavnost bezvýznamnosti, poslední román Milana Kundery napsaný francouzsky. Rozsahem útlý, ale obsahem hutný román je příběhem čtyř přátel v současné Paříži.
beletrie
Ukázky

Slavnost bezvýznamnosti

267 Kč
238 Kč
Ohňostrojení - 17%
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
beletrie

Ohňostrojení

238 Kč
198 Kč
Prolhaný život dospělých - 11%
(8x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
beletrie
Ukázky

Prolhaný život dospělých

357 Kč
318 Kč
Červený trpaslík - Omnibus - 11%
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
beletrie

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
790 Kč
Kundera - 6%
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
beletrie
Ukázky

Kundera

638 Kč
598 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>