Nejprodávanější tituly - srpen 2020
česká

Foukneš do pěny
(7x)

Nebude to lehké, ale bude to jízda. Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova i nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu.

česká
Ukázky

Foukneš do pěny

359 Kč
Zážitky z karantény
(1x)

I když se svět do pekel řítí, tak lze pořád šťastně žíti!" Co si počala Halina Pawlowská, když ji koronavirová karanténa na tři měsíce uvěznila v jedné domácnosti s dcerou, zetěm, vnukem, přítelem, tchyní, synem, sestřenicí a dvěma psy? Začala si

česká

Zážitky z karantény

269 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
česká
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Doktor Jessenius
Doktor Jan Jessenius se na první pohled zamiloval do Prahy. Ta pro něj představuje město, kde sídlí císařský dvůr, kde nalezl přátele, kde mu císař Rudolf II. povolil ukázku veřejné pitvy a přijal ho do svých služeb jako svého osobního lékaře.
česká

Doktor Jessenius

242 Kč
Vytěženej kraj
(6x)
České středohoří, Litvínov, Most, Libkovice, Krušné hory, Ústí nad Labem, Hrob... Dvojice protagonistů hledá filmové lokace v kraji, ze kterého si každý urval, co mohl. Ale někdy přijíždíte hledat pochmurná místa, a potkáte krásu.
česká

Vytěženej kraj

224 Kč
Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
česká
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Dědina
(7x)

Lehce humorný příběh jedné současné vesnice .

česká
Ukázky

Dědina

314 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
česká
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Selský baroko
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
česká
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>