Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
fantasy

Supernova - 20%
Velkolepý závěr dechberoucí trilogie Marissy Meyerové Renegáti nás přenese do situace, kdy se Nova a Adrian snaží ze všech sil uchovat v tajnosti svou skrytou identitu. Vše směřuje k boji mezi jejich alter egy i spojenci, ale Gatlon City hrozí mnohem větší nebezpečí..
fantasy
Ukázky

Supernova

319 Kč
255 Kč
Temná věž IV. - Čaroděj a sklo - 20%
Čtvrtý díl série Temná věž.
fantasy
Ukázky

Temná věž IV. - Čaroděj a sklo

300 Kč
240 Kč
Temná věž V. - Vlci z Cally - 20%
Pistolníci se opět vydávají na cestu za Temnou věží. Nečekaně je ovšem vyhledají vesničané, kteří je požádají o pomoc a úlevu, neboť jsou sužováni bytostmi, jež nazývají Vlky.
fantasy
Ukázky

Temná věž V. - Vlci z Cally

300 Kč
240 Kč
Temná věž VI - Zpěv Susannah - 20%
(1x)
Šestý, předposlední díl knihy je jako přebírání nitek těsně předtím, než je autorovy prsty umným hmatem přeskupí do zcela nového tvaru. Magická směs fantasy a hororu, vizionářská série Stephena Kinga, která se nepodobá ničemu, co jste kdy četli.
fantasy
Ukázky

Temná věž VI - Zpěv Susannah

230 Kč
184 Kč
Brána z obelisků - 20%
(2x)
Takhle vypadá konec světa… ten poslední.
fantasy
Ukázky

Brána z obelisků

229 Kč
183 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
fantasy
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
fantasy
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
fantasy
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Kronovy děti - 20%
(1x)
Pokračování sci-fi románu Projekt Kronos. Občanská válka je na spadnutí. A pokud padne Downtown, pak celé Attiona City padne s ním.
fantasy
Ukázky

Kronovy děti

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 167 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>