Nejprodávanější tituly - září 2020

Montessori batole
Srozumitelná a komplexní příručka k výchově batolat podle Montessori.

Montessori batole

179 Kč
Můj otec byl MIB
(1x)
Mimozemšťané žijí mezi námi, a to již hodně dlouhou dobu! Kdo jsou tito záhadní Muži v černém (=MiB), kteří se od 50. let minulého století objevují u svědků fenoménu UFO, dotěrně se jich vyptávají, konfiskují jim pořízené fotografie? ...

Můj otec byl MIB

693 Kč
Muži na hranici
Habartov, Bublava, Liptaň, Třemešná, Růženec, Cheb, Varnsdorf, Vidnava, Chomutov, Krajková, Vejprty, Srbská, Vyšší Brod, Znojemsko. Čtrnáct míst našeho pohraničí, kde také při obraně vlasti v roce 1938 tekla krev statečných československých vojáků.
Ukázky

Muži na hranici

249 Kč
Na obranu historie
(2x)
Kniha Na obranu dějin představuje v Evansově díle zdánlivou výjimku. Ve skutečnosti však odráží jeho hlubokou znalost moderního dějepisectví a soudobých teoretických přístupů.

Na obranu historie

268 Kč
Nasadit vlastní kůži
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
Návrat do Remeše
Kniha analyzuje příčiny třídní exkluzivity vzdělání, znalostí a kultury.

Návrat do Remeše

270 Kč
Neboj se vrátit domů
(4x)
Druhé vydání úspěšné knihy rozhovorů zakladatelky hospicového hnutí v České republice Marie Svatošové se spisovatelem Alešem Palánem doplnil jeden z nejuznávanějších současných českých fotografů Jindřich Štreit desítkami svých fotografií hospiců.

Neboj se vrátit domů

350 Kč
O osudovém vlivu Davida Bowieho na holky
(3x)
Paul je ne právě obyčejným členem ne právě obvyklé rodiny – rodiny legrační a něžné, rodiny mile rozklížené, sestávající z něho a dvou excentrických matek – a ta biologická opravdu nemá ráda heterosexuály.

O osudovém vlivu Davida Bowieho na holky

250 Kč
Ohou? Kolik má kdo nohou!
Knížka pomocí hravých veršů i obrázků přivádí malé čtenáře k přemýšlení o vztazích mezi čísly a okolním světem.

Ohou? Kolik má kdo nohou!

178 Kč
Osud tažných ptáků
(3x)
Mokřady západního Nizozemí jsou útočištěm ptactva, které fascinuje nadějného biologa Maartena. Pravidelně vyplouvá na svá pozorování, aby v přírodě našel harmonii, kterou postrádá mezi lidmi.
Ukázky

Osud tažných ptáků

258 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100