Nejprodávanější tituly - září 2020

Dobyvačné armády
(1x)
Cyklus temných fantasy příběhů, který vzešel ze spolupráce scenáristy Jeana-Pierra Dionneta s kreslířem Jeanem- -Claudem Galem, se odehrává ve fiktivním barbarském dávnověku.

Dobyvačné armády

538 Kč
Dogman
(3x)

Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum… a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě?

Dogman

314 Kč
Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.

Doktor Spánek

450 Kč
Hegemonův stín
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.

Hegemonův stín

313 Kč
Hilda a parádní slavnost
(1x)
Dobrodružství Hildy nejprve uchvátila čtenářky a čtenáře komiksů, poté vznikl animovaný seriál od Netflixu a nyní je tu knižní série.
Ukázky

Hilda a parádní slavnost

269 Kč
Husitská kronika
(1x)
Kronika augustiniána-kanovníka Ondřeje z Řezna (1380–1438) představuje jeden z nejbarvitějších protihusitsky zaměřených textů. Autor v něm, především formou historek a karikatur, líčí počátky husitství a husitských válek.

Husitská kronika

295 Kč
Husitství a husité
(2x)
Kniha přináší 16 dříve publikovaných studií, které byly pro tento soubor doplněny a rozšířeny o nové poznatky tak, aby odrážely momentální stav vědeckého bádání.
Ukázky

Husitství a husité

290 Kč
Jak na sítě
(1x)
Zaujmi – naslouchej – vyprávěj – vyhodnocuj. To jsou čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje.

Jak na sítě

395 Kč
Jíme zdravě po celý rok:  Jaro,  Léto,  Podzim,  Zima
Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě jsme se rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin, které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.

Jíme zdravě po celý rok: Jaro, Léto, Podzim, Zima

449 Kč
Kepler62: Virus. Kniha pátá
Pátý díl napínavé šestidílné finsko-norské série vesmírného dobrodružství z budoucnosti Kepler62.

Kepler62: Virus. Kniha pátá

260 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>