Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2020
psychologie pro každého

Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie pro každého

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Vztahy a mýty - 11%
(7x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
psychologie pro každého
Ukázky

Vztahy a mýty

260 Kč
231 Kč
Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha - 11%
(2x)
Revidované vydání čtvrtého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Psychologie a náboženství; Symbol proměny ve mši; Odpověď na Jóba.
psychologie pro každého

Výbor z díla IV – Obraz člověka a obraz Boha

840 Kč
746 Kč
Průvodce lidským myšlením a chováním - 50%
Kniha o vývoji lidské mysli, o příčinách uvažování a jednání v různých situacích, a zároveň kniha praktická. Obsahuje rady, jak efektivněji myslet i pracovat, jak lépe porozumět svému myšlení i světu kolem nás.
psychologie pro každého
Ukázky

Průvodce lidským myšlením a chováním

198 Kč
99 Kč
Faktomluva - 11%
(3x)
Inspirující Faktomluva, plná napínavých i dojemných příběhů, je zásadní knihou, která změní způsob vašeho hodnocení světa a vybaví vás schopností správně reagovat na budoucí výzvy.
psychologie pro každého

Faktomluva

395 Kč
351 Kč
Úzkostný pacient - 11%
(2x)
Pocity úzkosti a strachu nás doprovázejí celým životem, někdy však mohou nabýt podoby nemoci. Chorobné úzkostné stavy se vyskytují v populaci mnohem častěji, než lékaři předpokládají.
psychologie pro každého

Úzkostný pacient

270 Kč
240 Kč
Holka, kterou nechtěli - 11%
(2x)
Jessie je holka, kterou nechtěli. Holka s dramatickým osudem, který se nakonec povede proměnit, i když to je za cenu náročné práce lidí kolem ní a také samotné Jessie.
psychologie pro každého

Holka, kterou nechtěli

314 Kč
279 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
psychologie pro každého

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
psychologie pro každého

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Najděte si svého marťana - 11%
(12x)
V knize Marka Hermana objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
psychologie pro každého
Ukázky

Najděte si svého marťana

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 140 položek
1 2 3 .. 14 > >>