Nejprodávanější tituly - září 2020
romány

Tajemství prostopášného mládence
Po smrti knížete Bořivoje se Radostic a jeho žena Anežka rozhodnou, že se vrátí do rodných Zabrušan. Cestou jsou přepadeni a jejich osudy se rozdělí. Anežku lupiči odvlečou do opuštěného domu blízko vsi Břevnova.
romány

Tajemství prostopášného mládence

314 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

314 Kč
Noční cirkus
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

448 Kč
Dohazovačky
(1x)
Pětaosmdesátiletá Blix je proslulá dohazovačka a přinejmenším pro své nevděčné a snobské příbuzenstvo poněkud extravagantní bezdětná teta.
romány

Dohazovačky

341 Kč
Gabrielův slib
(1x)
Čtvrtý díl úspěšné série Sylvaina Reynarda o vysokoškolském profesoru Gabrielovi a jeho lásce Julii začíná narozením jejich dcery.
romány

Gabrielův slib

332 Kč
Iluze
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života.
romány

Iluze

233 Kč
Řetízek slz

Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří. Druhý den je pozvaná na policii, kde se dozví, že Abu Usama je, respektive byl, její syn Richard, který konvertoval k islámu a v Istanbulu spáchal sebevražedný atentát. Na onen svět s sebou vzal i mnoho turistů. Anna je zdrcená, nic nechápe a ve snaze dobrat se pochopení líčí komisaři Krollovi Richardův život. Od samého začátku. Kroll je trpělivým posluchačem a doufá, že něco odhalí. Výslech končí pozdě v noci. Anna odchází domů a Kroll se pouští do hledání stop…

romány

Řetízek slz

233 Kč
Slib
Dvě kamarádky, dva rozdílné osudy. Alice, veterinářka, je šťastně vdaná, má dvě děti, fenku Doru, práci, která ji baví, a spoustu snů. Ten největší je cestovat a poznávat jiné země, a právě proto plánují s manželem cestu po Evropě. Iveta, novinářka,
romány

Slib

269 Kč
Sny o pádu
Je to už devět let, co Larkin utekla z Georgetownu a přísahala, že se už nikdy nevrátí. Když se ale dozví, že její matka zmizela, nezbývá jí nic jiného, než se vrátit domů – do města, které miluje a zároveň se ho obává.
romány

Sny o pádu

359 Kč
Vypravěčka
(11x)
Sage se skrývá se svými jizvami na tváři i na duši v pekařství, protože je to osamělá noční práce.
romány

Vypravěčka

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 98 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>