Nejprodávanější Kniha - září 2020

Marlow
(3x)
Berlín, konec léta 1935. V rodině Rathových si jde každý svou cestou.

Marlow

404 Kč
Kundera
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
Ukázky

Kundera

718 Kč
Drak spí
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

Ukázky

Drak spí

359 Kč
Nová klavírní škola 1. díl
Čtyřdílná řada učebnic je určena dětem od sedmi let. A je pokračováním Klavírní Školičky, nebo jiné \"přípravky\" Nová klavírní škola chce usnadnit práci učitelům klavírní hry na všech typech škol i učitelům soukromým.

Nová klavírní škola 1. díl

405 Kč
Liška v dámu
(1x)
Není divu, že právě liška se stává hlavní hrdinkou nového románu Jiřího Kratochvila. Už od dětství se s živou liškou několikrát přímo zázračně setkal. A tak už přišel čas na liščí román.

Liška v dámu

251 Kč
Peklo a jiné destinace
(4x)
O dramatické politické historii posledních dvaceti let a o jejích protagonistech píše Madeleine Albrightová ve svých nejnovějších pamětech s nezlomným optimismem, vášní a nenapodobitelným humorem beze špetky pocitu sebedůležitosti.

Peklo a jiné destinace

403 Kč
Šarlatán
(6x)
Josef Klíma převedl do knižní podoby scénář Marka Epsteina k filmu Šarlatán.

Šarlatán

269 Kč
Žít z vlastního pramene
(1x)
Žít z vlastního pramene znamená být usebrán, být u sebe. V tomto "u sebe" je zároveň přítomný celek, bytí, které prožíváme a ze kterého vždy poprvé a naposled žijeme. Otevírá se tady to vzácné, podstatné a posvátné.

Žít z vlastního pramene

205 Kč
V zemi babišismu a buranokracie
Kniha publicisty a předsedy Klubu na obranu demokracie Bohumila Doležala prostřednictvím jeho článků mapuje sedmileté období od nástupu „Nových pořádků“ v roce 2013, tedy zejména důsledky prezidentství Miloše Zemana a mocenského vzestupu A. Babiše.

V zemi babišismu a buranokracie

251 Kč
Oheň a dým
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

Oheň a dým

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>