Nejprodávanější e-knihy - září 2020
beletrie

Sladké usmiřování - 20%
Neustálé konce a zase udobřování se Samem Blackwellem už Mindy nebaví. Takže když se s ní sestry vsadí, že s ním nedokáže přijít na svatbu, aniž by se do něj zase nezamilovala, Mindy sázku přijme.
beletrie
Ukázky

Sladké usmiřování

69 Kč
55 Kč
Svatba roku - 20%
Organizátorka společenských akcí Teresa stojí před nelehkým úkolem. Pokud nechce přijít o kariéru a pokud chce zachránit svého nezvedeného bratra, musí zorganizovat velkolepou svatbu, jejíž termín je však šibeniční.
beletrie
Ukázky

Svatba roku

69 Kč
55 Kč
Heřmánkové údolí
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
beletrie
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Hrabě a černá vdova - 20%
(1x)
Lady Anna ve svých pětadvaceti letech pochovala už tři muže, a tak není divu, že o ní všichni mluví jako o černé vdově. Už se naučila neposlouchat zlé a klevetivé jazyky.
beletrie
Ukázky

Hrabě a černá vdova

109 Kč
87 Kč
Něco za něco - 20%
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
beletrie
Ukázky

Něco za něco

298 Kč
238 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
beletrie
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Stará tajemství - 20%
(3x)

Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.

beletrie
Ukázky

Stará tajemství

279 Kč
223 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
beletrie
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

beletrie
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Mezipřistání - 20%
(1x)
Podmanivé prózy z Gruzie. Šedé, rozpadající se panelákové sídliště na periferii gruzínského hlavního města Tbilisi. Osamělý vypravěč, který po večerech vyučuje češtinu na univerzitě.
beletrie
Ukázky

Mezipřistání

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>