Nejprodávanější tituly - září 2020
poezie

Železná košile
(4x)
Básnický debut. Tahle poezie nehladí, zadírá se pod kůži, uhaduje hranice vzájemnosti, větří vůně zmizelého, přistřihuje andělům křídla, pěstuje květiny strachu a vytrhává je i s kořeny. Kámen ke kameni / tělo k tělu / A žádné pojivo.
poezie

Železná košile

125 Kč
Tahle větev se nezlomí
Básnická sbírka amerického autora z roku 1963 tvoří svou pokorou a niterností protipól dobové beatnické poezie.
poezie
Ukázky

Tahle větev se nezlomí

121 Kč
Povísně Michala Vícha
(1x)
Parta herců a zpěváků divadla Sklep se sešla a vykonala neobyčejný čin. Nazpívali skladby Michala Vícha (hudba k filmům Kouř, Pražská 5). Ty byly opatřeny texty českých autorů. Vtip je v tom, že texty byly původně literárními prózami.
poezie

Povísně Michala Vícha

254 Kč
Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Prorok
(1x)
Nesmrtelná klasika, Džibránovo vrcholné dílo, filosofická báseň v próze týkající se zásadních témat lidského života a smrti, v novém překladu Pavly Piňosové.
poezie

Prorok

133 Kč
Nauč mě mluvit
Knížka je určena všem dětem, které sice ještě neumí číst a psát, ale už by chtěly být popředu před svými kamarády, než půjdou poprvé do školy.
poezie

Nauč mě mluvit

134 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
poezie

Máj

584 Kč
Shakespeare's Sonnets
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spouta pohybu představuje kombinaci, kterou mají děti rády a přitom ji ocení i jejich rodiče.
poezie
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

242 Kč
Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy
(1x)
Kniha pro všechny, kteří mají rádi filmové fantazie Tima Burtona. Soubor 23 básní zavádí čtenáře do tragikomického světa absurdity, chytrého humoru a podivuhodných postaviček trudného vzezření i údělu. Všechny bytosti zpodobňují Burtonovy ilustrace.
poezie
Ukázky

Ústřičkova smutná smrt a jiné příběhy

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 238 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 24 > >>