Nejprodávanější tituly - září 2020
romantika

Kde rostou divoké třešně
(3x)
První světová válka je u konce, ale osmnáctiletá Emeline Vaneová, zchudlá dědička z chladných anglických mokřadů, stíhaná vzpomínkami na všechny, jež ztratila, klid stále nenachází.
romantika
Ukázky

Kde rostou divoké třešně

199 Kč
Neprofesionál - 20%
Co se stane, když se zamilujete do své nejlepší kamarádky a kolegyně? Mám tu nejskvělejší práci na světě. Randím s krásnými ženami a píšu o tom. Ovšem rád bych svůj seznamovací blog posunul na vyšší úroveň.
romantika
Ukázky

Neprofesionál

169 Kč
135 Kč
Nevěsta na záskok - 20%
(1x)
Když šejkovi Zufarovi al Chalía uteče ve svatební den nevěsta, musí rychle najít náhradu, aby nepropukl skandál a nerozvrátil křehkou stabilitu království.
romantika
Ukázky

Nevěsta na záskok

69 Kč
55 Kč
Osudové setkání - 11%
Zvěrolékař Cade dosud nepotkal ženu, na kterou by nezabralo jeho kouzlo. Jenže když k němu jednou pozdě večer vkročí do ordinace Avery s poraněným štěnětem, Cade se chová nemožně, čímž si z její strany vyslouží naprostý nezájem.
romantika

Osudové setkání

260 Kč
231 Kč
Pochybná závěť - 20%
(2x)
Violet Harperová se podle závěti svého panovačného otce musí buď provdat za vikomta Ambertona, nebo zůstane bez prostředků.
romantika
Ukázky

Pochybná závěť

109 Kč
87 Kč
Polibek - 11%
(2x)
… můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné.
romantika

Polibek

359 Kč
319 Kč
Polibky v dešti - 20%
(2x)
Vždyť je to jenom učitelka…! Učitelka, které je ale Lukův osiřelý kmotřenec ochoten věřit. A tak najmout ji jako pečovatelku bylo logické. A Luca byl zvyklý se vždycky chovat logicky.
romantika
Ukázky

Polibky v dešti

69 Kč
55 Kč
Přeju si... tebe! - 11%
(1x)
Plastické chirurgyni Evelyn Rhoadesové se nepodařilo utajit narozeniny.
romantika

Přeju si... tebe!

269 Kč
239 Kč
Řecký sen - 11%
Pippa Pattinsonová trávila od malička až do svých čtrnácti let každé letní prázdniny v idylické rybářské vesničce Taxos na ostrově Kos. Během bezpočtu dlouhých, sluncem prozářených lenivých dní zarytě ignorovala myšlenky na svůj budoucí život.
romantika

Řecký sen

251 Kč
223 Kč
Svatba po sicilsku - 20%
Sehrát roli snoubenky panovačného miliardáře Danteho Moncady na jedné společensky velmi významné svatbě je na hony vzdálené skromnému životu, který Aislin vede. Avšak pro záchranu nemocného synovce udělá cokoliv.
romantika
Ukázky

Svatba po sicilsku

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 205 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 21 > >>