Nejprodávanější tituly - září 2020
romantika

Tajemství irské krásky - 20%
(1x)
Bylo to loučení… Tenkrát, když se s ní v tom zapadlém penzionu v Irsku setkal poprvé, loučil se s životem. To, co na něj čekalo, se totiž smrti podobalo! A Anna mu dala své porozumění, svou něhu, své tělo…
romantika
Ukázky

Tajemství irské krásky

69 Kč
55 Kč
Tajná komnata - 20%
Jsou jako oheň a voda. Mocný a sebejistý šejk Zane a zakřiknutá vědkyně Cat. Největší problémy však ona sama i mocný vládce nosí v sobě. Podaří se jim je překonat, až když zjistí, že jsou si bližší, než by se zdálo. A že je spojuje víc než vášeň…
romantika
Ukázky

Tajná komnata

69 Kč
55 Kč
Tohle léto říkám ano - 11%
Rachel Brooksová měla vždycky jasné cíle: mít samé jedničky a dostat se na vysněnou univerzitu.
romantika

Tohle léto říkám ano

224 Kč
199 Kč
Vila na pobřeží - 20%
(1x)
Když se Winnie dozví o zradě svého šéfa – magnáta Erose Nevrakise, s nímž prožila krátký románek –, rozhodne se zmizet z jeho života a už se nikdy neohlížet zpátky. Dokonce mu ani nesvěří sladké tajemství, které nosí pod srdcem.
romantika
Ukázky

Vila na pobřeží

69 Kč
55 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
romantika

Vykoupení Malcolma Sinclaira

179 Kč
Zamilované povídky - 11%
Říká se, že první láska je los, který nevyhrává, ale celý život si pamatujeme jeho číslo. Hrdinové Zamilovaných povídek Michala Viewegha, Petry Soukupové nebo Petra Šabacha o tom vědí své – a hořkosladkými příběhy jistě v mnohých rozdmýchají nostalgii.
romantika

Zamilované povídky

233 Kč
207 Kč
Zřícenina na krku a jiné katastrofy - 20%
Etymoložka se zaměřením na blechy, prarodiče žijící ve třpytivé minulosti, hrabě s hlavou v oblacích, tři rozmazlené ratolesti a zámek, ve kterém je víc místností s břečťanem než s funkčním vytápěním.
romantika
Ukázky

Zřícenina na krku a jiné katastrofy

382 Kč
306 Kč
Nevěsta k Vánocům - 20%
Šejk Salim al-Noury vede úspěšnou korporaci působící po celém světě, ale teď se musí vrátit do své rodné země, aby se po právu ujal koruny. Jen pár zasvěcených ví, že Salim o vládnutí nestojí a chce se koruny vzdát.
romantika
Ukázky

Nevěsta k Vánocům

69 Kč
55 Kč
Dům U Tří borovic - 11%
(3x)
Francouzský venkov na konci 19. století. Prostředí plné pověr, předsudků, klepů a nedůvěry k „přivandrovalcům“. Zanedbaný statek, na němž bez nadšení hospodaří bývalý právník André Trevillon s hrstkou služebnictva a postiženým synem. Tak vypadá místo, kam se v tísni uchýlí mladá žena prchající z ohroženého domova.
romantika

Dům U Tří borovic

269 Kč
239 Kč
Víš, že mi chybíš? - 11%
(1x)
Strhující závěr bestsellerové série, která se v Británii zařadila do žebříčku pěti nejlepších young adult knih.
romantika

Víš, že mi chybíš?

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 205 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 > >>