Nejprodávanější knihy - září 2020

Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny
Věcné názory profesora Josefa Fanty týkající se péče o lesní ekosystémy a krajinu jsou v posledních desetiletích v české debatě o smysluplném využívání lesa a krajiny nepřehlédnutelné. "O les se nedá pečovat harvestorem," říká ve svých vzpomínkách.

Josef Fanta: Ekolog lesa a krajiny

233 Kč
Neutěšenci
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.

Neutěšenci

358 Kč
Album etud 1
(2x)
ALBUM ETUD 1-5, velmi povedená a úspěšná série pěti sešitů pro klavír, které vznikly na základě potřeby vytvořit mnohostranný a široký studijní materiál, jenž by vyhovoval všem požadavkům na moderní klavírní vyučování, ...

Album etud 1

143 Kč
Maturita solutions 2nd Edition Pre-Intermediate Workbook
An enhanced edition of the popular English course for secondary students, now with a multi-dimensional package to cater to a range of abilities in the classroom.

Maturita solutions 2nd Edition Pre-Intermediate Workbook

345 Kč
Agent na cizím hřišti
(4x)
Nat je veteránem britské tajné služby. V sedmačtyřiceti letech by čekal, že ho pošlou na odpočinek, ale on dostane nový tým a nový úkol: dohlížet na aktivitu ruských agentů řízených Moskvou.

Agent na cizím hřišti

358 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.

Divoké labutě

449 Kč
Hladoví a sytí
Německo uzavřelo svou jižní hranici a zabránilo přílivu azylantů. Na Sahaře vznikají obrovské uprchlické tábory, v nichž čekají miliony uprchlíků na vyřízení žádosti o azyl. Čekají a čekají…
Ukázky

Hladoví a sytí

403 Kč
Kniha o vědě
Bohatě ilustrovaná, chronologicky řazená kniha, svým pojetím navazující na Matematickou knihu a Knihu o fyzice, shrnuje nejdůležitější a nejpřevratnější vědecké objevy od astronomie po psychologii.

Kniha o vědě

629 Kč
Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1
Určeno především jako pomůcka při výuce hudebních oborů v 1.-4. ročníku základních uměleckých škol.

Hudební nauka pro malé i větší muzikanty 1

215 Kč
Hudební nauka pro ZUŠ 4. ročník
Pracovní sešit určený ke studiu hudební nauky pro žáky čtvrtých tříd.

Hudební nauka pro ZUŠ 4. ročník

81 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>