Nejprodávanější knihy - září 2020

Školní atlas dnešního světa
Jde o zcela novy školní atlas s tzv. schvalovací doložkou MŠMT ČR.

Školní atlas dnešního světa

440 Kč
Štěstí napodruhé
Prozaický soubor Štěstí napodruhé se časovým i tematickým obloukem vrací o šedesát let zpět. Jednotlivé prózy totiž pocházejí z krabic náhodně nalezených ve sklepě pod schody, kam je kdysi ukryla Jitka Stránská.

Štěstí napodruhé

232 Kč
Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou
(1x)
Peter Wohlleben čtenářům opět s využitím nejnovějších vědeckých poznatků a v kontextu svých vlastních zkušeností otevírá oči pro podivuhodné jevy přírody a ukazuje, jak blízcí si my lidé s přírodou jsme a nakolik s ní zůstáváme propojení.
Ukázky

Tajemné pouto mezi člověkem a přírodou

332 Kč
Tajemství a mravy
Soubor přednášek a esejů věhlasné jižanské prozaičky Flannery O’Connorové, který po její smrti sestavili její přátelé Robert a Sally Fitzgeraldovi, působí i dnes jako pronikavá sonda odhalující nešvary spisovatelů, čtenářů i učitelů literatury.

Tajemství a mravy

232 Kč
Tajemství pokladu svatého Václava
(2x)
Vojta a Klárka jsou opět tady a s nimi i nový dobrodružný příběh o cestě za pokladem svatého Václava.

Tajemství pokladu svatého Václava

179 Kč
Taková normální kuchařka
(1x)
Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí.

Taková normální kuchařka

413 Kč
Tantrický sex a menopauza
(1x)
Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem – skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, ...

Tantrický sex a menopauza

127 Kč
Tapetář
(1x)
Mladá debutantka stvořila sugestivní a věrohodnou novelu z prostředí severobritského rybářského městečka Whitby v yorkshirském kraji 50. let.

Tapetář

233 Kč
Tatitatitati
Životopisná próza vynikajícího maďarského spisovatele a básníka romského původu Tamáse Jónáse (1973) vyšla v roce 2013. Kniha představuje cyklus intimních, silně lyrizovaných příběhů z dětství, jejichž vůdčím motivem je vzpomínka na otce.

Tatitatitati

152 Kč
Temná dcera
(4x)
Leda, profesorka literatury na florentské univerzitě, pochází stejně jako všechny hrdinky románů Eleny Ferrante z Neapole. Kdysi odtamtud utekla, aby se vdala a porodila dvě dcery. Autorka i v tomto románě nahlíží do nitra ženy a do jeho zákoutí.
Ukázky

Temná dcera

222 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>