Nejprodávanější Kniha v roce 2020
kuchařky

La Cuisine Tcheque
Recepty české kuchyně ve francouzštině.
kuchařky

La Cuisine Tcheque

89 Kč
Rychlomoučníky
150 receptů nejrůznějších moučníků a množství dalších variací, jež lze zvládnout snadno a rychle.
kuchařky

Rychlomoučníky

131 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Jaro
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce.
kuchařky

Tajné nedělní recepty naší babičky - Jaro

62 Kč
Víno na talíři
Sbírka více než 250 receptů, v nichž je vínu přisouzena role výrazné chuťové složky, vychází z tuzemských gastronomických zvyklostí a nabídky surovin.
kuchařky

Víno na talíři

29 Kč
Jak získat báječné tělo - Průvodce pro nesmělé dívky
Průvodce pro nesmělé dívky vám jednoduchým a humorným způsobem poradí, jak získat tělo, po jakém toužíte.
kuchařky

Jak získat báječné tělo - Průvodce pro nesmělé dívky

151 Kč
Velkopavlovická vinařská podoblast
Průvodce pro ty, kteří putují cíleně za vínem, zde najdou spoustu zajímavých informací nejen o vinařství, ale i o kultuře a slavnostech, které ho provázejí.
kuchařky

Velkopavlovická vinařská podoblast

107 Kč
Víme, co jíme?
Druhé vydání úspěšné knihy, která Vám pomůže orientovat se mezi přídatnými látkami, tzv. "Éčkami".
kuchařky

Víme, co jíme?

68 Kč
Bezlepková dieta
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
kuchařky

Bezlepková dieta

133 Kč
Bílá ryba...
Povídání o španělském jídle a víně.
kuchařky

Bílá ryba...

224 Kč
Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

166 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení.
kuchařky

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

386 Kč
Příprava kvasu na výrobu slivovice
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce.
kuchařky

Příprava kvasu na výrobu slivovice

313 Kč
Cocina tradicional checa
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,...Publikace ve španělštině.
kuchařky

Cocina tradicional checa

297 Kč
Zobrazuji 521 - 540 z 533 položek
<< < 1 .. 25 26 27