Nejprodávanější tituly v roce 2020
film

Klaunova zpověď
Téměř 150 minut záznamu nabízí celkem 29 audiovizuálních podob písní z let 1968 až 1994, mapujících Novákovu pěveckou dráhu, je tu ale také televizní dokumentární film režisérky Cingrošové Já budu chodit po špičkách, ...
film

Klaunova zpověď

158 Kč
Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu
Nejzábavnější podzimní nabídka kin proběhne Na Stojáka a v úplně novém exklusivním formátu 17D. 17 debilů a mikrofon. Parta komiků Na Stojáka připravila jeden jediný a nikdy neopakovaný speciální a úplně nejvíc unikátní večer nabitý humorem.
film

Na Stojáka v kině - Zepředu i zezadu

89 Kč
Selský rozum

Téměř tříletý sběr materiálu na českém venkově, zkoumání toho, jakými tématy žijí zemědělci a podnikatelé v této oblasti, jak a proč fungují dotace, proč se pěstují některé plodiny více a jiné méně a proč v posledních letech ubylo chovů zvěře.

film

Selský rozum

89 Kč
Čertoviny
Stalo je jednou, že se v pekle uklízelo. Čerti se jen hemžili, ale protože si k práci neuměli šikovně zajít, navzájem si překáželi a klopýtali jeden přes druhého, prostě hotový blázinec. Toho zmatku využili dva mladí čerti, kteří schválně ještě víc při uklízení překáželi.
film

Čertoviny

89 Kč
Havel
Drama inspirované životem a osobním vývojem Václava Havla, předního českého dramatika, disidenta a presidenta.
film

Havel

89 Kč
Zakleté pírko
Poslyšte příběh odvážné dívky, která se vydá do světa vysvobodit zakletého prince...
film

Zakleté pírko

89 Kč
Dokážeš udržet tajemství?
Každý má svá osobní tajemství, která neřekne ani té nejlepší kamarádce. Emma, hrdinka romantické komedie Dokážeš udržet tajemství?, ale v návalu alkoholu a paniky z turbulencí vyklopí všechny své tajnosti a intimní pocity neznámému muži.
film

Dokážeš udržet tajemství?

134 Kč
Krvavá nevěsta
Když se mladá nevěsta (Samara Weaving) provdá do neuvěřitelně bohaté a roztomile vyšinuté rodiny, nečeká, že se její svatební noc promění v nejděsivější noční můru, během které je nucena hrát na schovávanou a bojovat o holý život.
film

Krvavá nevěsta

89 Kč
Lovení
Romantická komedie o tom, že lásky je někdy málo a někdy zase moc. Jak ale poznat toho pravého? Eliška má svatbu, čeká na svůj velký dívčí moment, ale rajské veliké „ano“ nakonec nezazní. Ženich totiž v rozhodující chvíli vezme roha.
film

Lovení

179 Kč
Dáma a král
Advokátní kancelář přibere do svého týmu soukromého vyšetřovatele, který má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře.
film

Dáma a král

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>