Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2020

Mrtvá v knihovně
V knihovně ctihodných občanů vesničky St. Mary Mead nalezne služebná mrtvolu krásné mladé blondýnky. Paní Bantryová byla dosud přesvědčena, že podobné věci se dějí jen v románech, a požádá o pomoc svou přítelkyni Jane Marplovou.

Mrtvá v knihovně

269 Kč
Dobrá znamení
(5x)
Děti, zahrávat se s Armagedonem může být nebezpečné!

Dobrá znamení

431 Kč
Doktorka z domu Trubačů
(5x)
Román přibližuje osud doktorky Vlasty Kálalové-Di Lottiové, rodačky z Bernartic u Tábora, která se ve dvacátých letech tohoto století vydala sama do Orientu a založila v Bagdádu československou nemocnici.

Doktorka z domu Trubačů

269 Kč
Mé cesty do hlubin mozku
(3x)
Upřímná zpověď našeho nejznámějšího neurochirurga. O životě, smrti, naději i zázracích moderní medicíny. Co vše víme o mozku? A co o něm naopak nikdy vědět nebudeme? Proč mozek jako jediný orgán nebolí?

Mé cesty do hlubin mozku

314 Kč
Zrcadlový muž
(5x)
Osmý případ komisaře Joony Linny.

Zrcadlový muž

404 Kč
Případ s alchymistou
Jiří Adam z Dobronína spolu se svým pomocníkem Petrem Korcem odjíždí z rozkazu nejvyššího komořího spěšně do Litoměřic. Čeká na něj úkol, o němž mu jeho nadřízený odmítl cokoli prozradit. Litoměřický probošt ho po příjezdu pozve na tajnou schůzku ...

Případ s alchymistou

269 Kč
Čas psychopatů
(1x)
Psychopatů – tedy správně lidí trpících disociální poruchou osobnosti – je ve společnosti odjakživa vždy stabilní procento.

Čas psychopatů

270 Kč
Člověk má dělat to, nač má sílu
(2x)
Než se stal Václav Havel prezidentem, znal Olgu Havlovou jen málokdo. Stačilo pár let, a získala si úctu tisíců spoluobčanů. Dodnes se hovoří o její noblese a aristokratičnosti ducha, o síle její osobnosti

Člověk má dělat to, nač má sílu

242 Kč
Pentagram
(6x)
5. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.

Pentagram

359 Kč
Sekáč
(4x)
Co když ze světa zmizí smrt? Kritický nárůst životní energie způsobuje na Zeměploše zmatek. Vzduchem létá haraburdí, nadávky se zhmotňují do podoby zmutovaných komárů, blábolící mágové čelí invazi nákupních vozíků.

Sekáč

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>