Nejprodávanější tituly v roce 2020
ostatní

Adio Querida
Skupina Gothart se inspiruje středověkou, orientální, židovskou a romskou hudbou. Používá dobové originální hudební nástroje. Bravurní vícehlasy, balkánská energie. Adio querida je první "balkánskou" deskou Gothartu.
ostatní

Adio Querida

212 Kč
Ace of Spades
Motorhead jsou legendární kapela britské hard & heavy scény založená a vedená Ianem „Lemmym“ Kilmisterem vroce 1975 a jsou považováni za jednu zprvních kapel tzv. „Nové vlny brtského heavy metalu“.
ostatní

Ace of Spades

1 439 Kč
El Trap De Amor
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.
ostatní

El Trap De Amor

287 Kč
Lament
Lament je ambiciozní projekt Jakuba Čermáka aka Cermaque, na kterém se podílelo třicet osm hudebníků a producentů. Od písničkářství k rapu a od folku k hiphopu a zpět. Jubilejní 10.studiová deska písničkáře Cermaque překračuje hranice žánrů i stylů.
ostatní

Lament

449 Kč
Master Of The Moon
Heavymetalová skupina, kterou založili zpěvák Ronnie James Dio a bubeník Vinny Appice po jejich odchodu od Black Sabbath.
ostatní

Master Of The Moon

647 Kč
Mezi prsty
Nahrávka jednoho z nejúspěšnějších českých rapových básníků. Garand na tomto albu do role producenta desky obsadil legendárního DJe Wiche a společně natočili album, na které si pozvali i řadu zajímavých hostů.
ostatní

Mezi prsty

287 Kč
Moravské setkání
Historické, ojedinělé a neopakovatelné setkání zpěváka kultovních The Residents Randyho Rose s českou alternativní legendou Už Jsme Doma. Písně z tohoto alba byly předvedeny v Moravském divadle v Olomouci v roce 2010.
ostatní

Moravské setkání

269 Kč
Music To Be Murdered By
Legendární americký rapper Eminem vydává v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By, které stejně jako předchozí deska Kamikaze vychází bez předchozího oznámení a pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slim Shadyho.
ostatní

Music To Be Murdered By

1 061 Kč
D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice
Striktně limitovaná deluxe edition s polaroidovými fotografiemi v kovové krabičcce s embosovanym logem.
ostatní

D.Y.K.D.Y.K. / Limitovaná edice

566 Kč
Debut
Album legendární české hiphopové formace založené vroce 1993 PSH (neboli Peneři Strýčka Homeboye). PSH tvoří: Orion, Trafik, Vladimír 518.
ostatní

Debut

287 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 177 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>