Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
společenské vědy

Mocenská posedlost - 20%
(1x)
Úspěšná kniha MUDr. Františka Koukolíka Mocenská posedlost se vrací na knižní trh v novém vydání, od základu přepracovaná a doplněná bohatou věcnou dokumentací.
společenské vědy
Ukázky

Mocenská posedlost

220 Kč
176 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Co je nového v umělé inteligenci - 20%
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
společenské vědy
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

160 Kč
128 Kč
Temné zítřky - 20%
(1x)
Technologie nikdy neudělaly svět přehlednější a jasnější — jen prostě zrychlují a zesilují vše lidské.
společenské vědy
Ukázky

Temné zítřky

249 Kč
199 Kč
Robot na konci tunelu - 20%
(9x)
Stojí lidstvo na prahu ráje, anebo naopak pomalu degeneruje a řítí se vstříc svému konci? A jsme odsouzeni do role pouhých diváků, anebo můžeme o svém osudu rozhodnout sami?
společenské vědy
Ukázky

Robot na konci tunelu

171 Kč
137 Kč
Obchodníci se strachem - 20%
(1x)
Kniha Obchodníci se strachem odhaluje, jak se vyrábějí zprávy o katastrofách pomocí statistických triků. Ukazuje, proč selhávají snahy předpovídat budoucnost pomocí počítačů. Popisuje skandály kolem manipulací OSN s daty o globálním oteplování.
společenské vědy
Ukázky

Obchodníci se strachem

199 Kč
159 Kč
Antropologie turismu - 20%
Antropologie turismu je relativně nová subdisciplína a tematická oblast sociokulturní antropologie, která se postupně etabluje a dynamicky rozvíjí od sedmdesátých let 20. století.
společenské vědy
Ukázky

Antropologie turismu

220 Kč
176 Kč
Žurnalistika a společnost - 20%
Kniha představuje přehlednou syntézu základních pohledů na charakter a poslání žurnalistiky a nabízí teoretické základy pro její zkoumání a reflexi. Díky přístupnému stylu zpracování ji ocení nejen odborná veřejnost.
společenské vědy
Ukázky

Žurnalistika a společnost

220 Kč
176 Kč
Nejspanilejší ze všech bohů - 20%
Jsme plně svobodní, částečně, anebo je naše svoboda jenom zdánlivá, zatímco každý náš čin je okem řetězu příčin a důsledků? Otázka svobodné vůle zaměstnává teology, filozofy, psychology i právníky tisíce let.
společenské vědy
Ukázky

Nejspanilejší ze všech bohů

140 Kč
112 Kč
100 x Václav Havel - 20%
100 slavných i méně známých, ale důležitých výroků Václava Havla. Vět, které vstoupily do dějin a o kterých má smysl přemýšlet i dnes. Čítanka Havlových výroků s komentářem a výkladem, která Václava Havla přibližuje dnešním čtenářům…
společenské vědy
Ukázky

100 x Václav Havel

159 Kč
127 Kč
Média, lži a příliš rychlý mozek - 20%
(1x)
Autorem knihy je spoluzakladatel webu manipulatori.cz, který se snaží podporovat nezávislé a kritické myšlení a odkrývat mediální lži.
společenské vědy
Ukázky

Média, lži a příliš rychlý mozek

229 Kč
183 Kč
Proč se lidé zabíjejí - 20%
(1x)
Evoluční biolog Jan Zrzavý ukazuje, jak se genetické i ekologické vztahy mezi lidmi podílejí na naší ochotě vraždit i na riziku, že budeme zavražděni.
společenské vědy
Ukázky

Proč se lidé zabíjejí

89 Kč
71 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Černobyl 01:23:40 - 20%

3,6 rentgenu není žádná hrůza... Prožijte příběh nejhorší jaderné havárie v dějinách lidstva v unikátním propojení faktografie a cestopisu. Vydejte se s Andrewem do opuštěné Pripjati a do Černobylské jaderné elektrárny a buďte svědky neuvěřitelného příběhu plného nešťastných událostí, mlžení, zapírání, arogance, zbytečného utrpení, ale i neobyčejného hrdinství a sebeobětování těch, kteří následky katastrofy likvidovali.

společenské vědy
Ukázky

Černobyl 01:23:40

279 Kč
223 Kč
Rozhovory na hraně zítřka - 20%
Kniha obsahuje osmnáct podnětných rozhovorů s výraznými osobnostmi českého veřejného života o budoucnosti člověka, společnosti a planety. Zpovídáni byli odborníci a profesionálové napříč obory, kteří se zamýšleli nad možnou podobou našich zítřků.
společenské vědy
Ukázky

Rozhovory na hraně zítřka

178 Kč
142 Kč
Učit se být učitelem - 20%
(1x)
Cílem knihy je přispět k diskusi o žádoucí podobě učitelského vzdělání. Kniha představuje texty autorů, kteří se dlouhodobě zabývají otázkami učitelské profese a učitelského vzdělávání v kontextu filosofie a sociologie výchovy, ...
společenské vědy
Ukázky

Učit se být učitelem

150 Kč
120 Kč
Feministky nenosí růžovou a jiné lži - 20%
(2x)

Inspirativní sbírka esejí známých žen, pro které feminismus něco znamená  Feminismus. Dnes hodně diskutované téma. Co ale vlastně toto slovo na F znamená? Známé ženy ukazují svoji vlastní cestu k osobnímu chápání feminismu.

společenské vědy
Ukázky

Feministky nenosí růžovou a jiné lži

279 Kč
223 Kč
Media life - 20%
Publikace předkládá ucelenou a originální koncepci „života v médiích“. Přestože člověk obvykle trvá na pojetí technologie jako něčeho, co je vůči životu vnější, média nejen reprodukují, ale i utvářejí svět, v němž žijeme.
společenské vědy
Ukázky

Media life

210 Kč
168 Kč
Svoboda jménem zlato - 20%
(1x)
Co by znamenal návrat ke zlatému standardu?Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker - přední švýcarský ekonom se v knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství.
společenské vědy
Ukázky

Svoboda jménem zlato

169 Kč
135 Kč
Protože bloudíme, je o čem mluvit - 20%
(1x)

Rozhovor se špičkovým onkologem, který zasvětil život léčbě rakoviny Český lékař, politik a emeritní ředitel Masarykova onkologického ústavu Jan Žaloudík je expertem na boj s rakovinou. Celý život zasvětil hledání vhodného druhu léčby pro konkrétní pacienty a možností, jak lépe zajistit onkologickou péči a prevenci pro všechny.

společenské vědy
Ukázky

Protože bloudíme, je o čem mluvit

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 450 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>