Nejprodávanější tituly v roce 2020
osobní rozvoj

Jak být úspěšný - 20%
Audiokniha provází posluchače krok za krokem programem sebepoznání, který pomůže nalézt sebedůvěru, nastavit si vlastní cíle, překonat nezdary, nalézt a udržet si motivaci a objevit štěstí doma i v práci.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být úspěšný

299 Kč
239 Kč
Kniha aformací - 20%
Zkoušeli jste používat afirmace, ale nedosáhli jste, čeho jste chtěli? Něco tomu totiž chybělo. Afirmace jsou to, co fungovalo předtím, aformace jsou to, co funguje teď. Neuvěřitelně jednoduchá a přitom účinná metoda.
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha aformací

229 Kč
183 Kč
Komunikací k vítězství - 20%
Audiokniha obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konverzaci.
osobní rozvoj
Ukázky

Komunikací k vítězství

299 Kč
239 Kč
Manželství, to je také slib - 11%
Může být manželství něco jiného než svazek, závazek, slib, pouto? Proč ještě vlastně existuje a nenahradil ho volný vztah? Autor se pustil do nelehkého tématu, a to i pro věřící křesťany, s nimiž se ve své profesi denně stýká.
osobní rozvoj

Manželství, to je také slib

124 Kč
110 Kč
Mít, či nemít? Peníze - 11%
(4x)
Nová kniha z pera Jiřího Vokáče Čmolíka mapuje programy v mozku, které se dotýkají oblasti peněz a prosperity.
osobní rozvoj

Mít, či nemít? Peníze

252 Kč
224 Kč
Na horách balzámových - 20%
Alegorický příběh o tom, jak se i lidské slabosti mohou stát nádhernými dary. V této knize opět potkáváme Milost a Slávu, kdysi Bázlivou, z knihy Hannah Hurnardové „Jako laň na výšinách“.
osobní rozvoj
Ukázky

Na horách balzámových

120 Kč
96 Kč
Neurorestart život před a po něm - 11%
V knize popisuji jak mě Neurorestart 21 dnů změnil život. Procházím programem, který vytvořil Jiří Vokáč Čmolík se svým týmem, den po dni a pozoruji na sobě mnoho změn, které tento fantastický projekt přináší.
osobní rozvoj

Neurorestart život před a po něm

224 Kč
199 Kč
Pište jako copywriter - 20%
Pokud chcete mít úspěšný web, zajistěte mu lákavý obsah. Prostřednictvím této audioknihy budete o praktickém copywritingu vědět více než 95% vaší konkurence. Doslova jeho kouzlu propadnete.
osobní rozvoj
Ukázky

Pište jako copywriter

369 Kč
295 Kč
Prodejem k vítězství - 20%
Pokud si chcete začít budovat kariéru jako úspěšný prodejce nebo už profesionálním prodejcem jste a rádi byste zvýšili své prodejní a obchodní dovednosti, navýšili prodeje, audiokniha Prodejem k vítězství se vám jistě stane neocenitelnou příručkou.
osobní rozvoj
Ukázky

Prodejem k vítězství

299 Kč
239 Kč
Příběhy zraněné duše - 20%

Tato kniha vás zavede do složitých životních osudů a krizí, které autorka pomáhá jako psychoterapeutka řešit.

osobní rozvoj
Ukázky

Příběhy zraněné duše

139 Kč
111 Kč
Rozpouštění bolesti - 11%
Kniha Rozpouštění bolesti je plodem čtyřicetiletého výzkumu a praktického využívání biofeedbacku. Její autor, psycholog Les Fehmi, čtenářům přibližuje svoji metodu tlumení akutní i chronické bolesti různého původu.
osobní rozvoj

Rozpouštění bolesti

297 Kč
264 Kč
Síla stromů - 11%
Perlmanovo pojetí vyvažuje obvyklý jednostranný psychologický přístup k lidské duši, který předpokládá, že pokud se jí chceme přiblížit, musíme se odvrátit od vnějšího světa a pozornost zaměřit výhradně do svého nitra.
osobní rozvoj

Síla stromů

356 Kč
316 Kč
Soustředění - 20%
V jádru této prosté audioknihy se nachází klíč k mnoha zápasům, které den co den svádíme, počínaje naší snahou o produktivnost a dosahování cílů přes úsilí o zachování našeho zdraví a dobré kondice.
osobní rozvoj
Ukázky

Soustředění

299 Kč
239 Kč
Vzdělávání dospělých - 20%
Druhé vydání knihy, která podle počtu došlých ohlasů ovlivnila a inspirovala velké množství čtenářů, je rozšířeno zejména o kapitoly věnované etice vzdělávání a příkladům působení velkých učitelů lidstva.
osobní rozvoj
Ukázky

Vzdělávání dospělých

450 Kč
360 Kč
Zen a hotovo - 20%
Nabízí stejnojmenný minimalistický systém (anglicky „Zen to done“ – ZTD) deseti návyků, díky nimž je možné úkoly, projekty i povinnosti trvale uspořádat a udržet pod kontrolou.
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

199 Kč
159 Kč
Hubnutí bez diet a cvičení - 20%
(2x)
Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami.
osobní rozvoj
Ukázky

Hubnutí bez diet a cvičení

175 Kč
140 Kč
Otevřená mysl, věřící srdce - 11%
Kniha obsahuje přednášky čtyř cyklů duchovních cvičení, v nichž je křesťanský život představován jako neúnavné úsilí o zlepšení kvality života, a to jak ve vztahu k Bohu, tak k lidem a světu.
osobní rozvoj

Otevřená mysl, věřící srdce

266 Kč
236 Kč
Pozitivně na manželství - 20%
Nejnovější kniha poradenského psychologa Tomáše Nováka není primárně zaměřena na nedostatky partnerského života, ale naopak radí, jak jednat "správně" a být v manželství spokojený.
osobní rozvoj
Ukázky

Pozitivně na manželství

195 Kč
156 Kč
Tréma a jak ji překonávat - 11%
Ve společnosti, kde člověk musí neustále podávat důkazy o svých schopnostech, je normální, že míra stresu je vysoká a že se u někoho v některých situacích projevuje paralyzující emoce zvaná tréma.
osobní rozvoj

Tréma a jak ji překonávat

89 Kč
79 Kč
Jak dělat, co vás baví, a dostat za to zaplaceno - 20%
(1x)
Trčíte v práci, která vás k smrti nudí? Dřete se ve vlastní firmě, která se nikdy pořádně nerozjela? Nedokážete se rozhodnout, co vlastně chcete dělat? Je čas na změnu! Tato knížka vám ukáže, jak vydělávat na tom, co děláte rádi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak dělat, co vás baví, a dostat za to zaplaceno

253 Kč
202 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>