Nejprodávanější tituly v roce 2020
kuchařky

Udírny a uzení
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
kuchařky

Udírny a uzení

166 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Publikace přináší rozsáhlou nabídku výrazů používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení.
kuchařky

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

386 Kč
Osobní trenér
(1x)
Populárně napsaná příručka přináší přehled možností jak zlepšovat fyzickou kondici a formovat postavu ve fitness centru. Své konkrétní programy pro cvičení s různou intenzitou a cílovým zaměřením — hubnout, zvyšovat či udržovat kondici.
kuchařky
Ukázky

Osobní trenér

132 Kč
Příprava kvasu na výrobu slivovice
Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce.
kuchařky

Příprava kvasu na výrobu slivovice

313 Kč
Cocina tradicional checa
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,...Publikace ve španělštině.
kuchařky

Cocina tradicional checa

297 Kč
Zobrazuji 621 - 630 z 625 položek
<< < 1 .. 61 62 63