Nejprodávanější tituly v roce 2020
křesťanství

Věřím v život věčný. Eschatologie - 20%
Autor zkoumá patristické, zejména východní křesťanské prameny.
křesťanství
Ukázky

Věřím v život věčný. Eschatologie

139 Kč
111 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Žít v dialogu - 11%
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.
křesťanství

Žít v dialogu

224 Kč
199 Kč
Stín Otce - 20%
(1x)
V tomto románovém příběhu o svatém Josefovi z Nazaretu se autor ujímá nejen úžasného úkolu převyprávět život významného světce, nýbrž rekonstruuje i kulturní pozadí, ve kterém se světcův život odehrával.
křesťanství
Ukázky

Stín Otce

129 Kč
103 Kč
Nad evangeliem podle Matouše - 20%
Knihy italského jezuity Silvana Faustiho o jednotlivých evangeliích jsou plodem dvacetileté zkušenosti s hlásáním Božího slova. Jejich záměrem je pomoci čtenáři hlouběji proniknout do tajemství Slova, a tak se setkat se živým Kristem.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Matouše

395 Kč
316 Kč
Pán se stará - 11%
(1x)
Kniha Josefa Prokeše, vyhledávaného kněze, duchovního doprovázejícího, skauta a horolezce, vede čtenáře k novému pohledu na víru.
křesťanství

Pán se stará

203 Kč
180 Kč
Příchod Syna člověka - 11%
Byli jsme stvořeni pro věčnost. Bůh ji dal do našeho srdce (Kazatel 3:11). Dokud nám to místo pro věčnost nezaplní věčný Bůh, žádné dočasné věci nenaplní smyslem a trvalým štěstím náš život.
křesťanství

Příchod Syna člověka

351 Kč
312 Kč
Země bez obzoru - 11%
Ladislav Heryán patří k výrazným osobnostem českého veřejného života.
křesťanství

Země bez obzoru

269 Kč
239 Kč
Slovník biblické ikonografie - 11%
(1x)
Slovník má zájemci o výtvarné umění pomoci "číst" biblické náměty a porozumět jejich vývoji v dějinách umění. Do slovníku byla vedle osob a událostí Starého a Nového zákona zařazena ikonografická hesla související s biblickou výpovědí.
křesťanství

Slovník biblické ikonografie

338 Kč
300 Kč
Sedm Kristových slov na kříži - 11%
(1x)
Meditace kardinála Journeta o posledních Ježíšových slovech na kříži. Přivádí nás do tajemství vykoupení, centra a základu celého křesťanství. Nejvyšší projev nekonečné lásky k Bohu dává smysl osobní existenci křesťana i křesťanské vizi dějin.
křesťanství

Sedm Kristových slov na kříži

185 Kč
164 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 490 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 49 > >>