Nejprodávanější tituly v roce 2020
relaxace a cvičení

Jóga na každý den - 11%
Zkuste začít den s nejznámější jogínskou sestavou – Pozdravem slunci. Tento soubor cviků dodává tělu energii, proto se doporučuje cvičit zejména ráno. Nejznámější jógové sestavy pro ty z vás, kteří si potřebují připomenout správné pořadí cviků.
relaxace a cvičení

Jóga na každý den

89 Kč
79 Kč
Trénink fascií - 11%
Fascie vytváří v našem těle síť, která mu poskytuje oporu, strukturu a formu. To, zda jsou stehna pevná, nebo vypadají spíše jako želé, závisí do značné míry na napětí obalu okolní pojivové tkáně.
relaxace a cvičení

Trénink fascií

278 Kč
247 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
relaxace a cvičení

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

relaxace a cvičení

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Udělejte radikální řez
Už jste slyšeli, jak Jillian změnila životy lidí díky svým předchozím knihám Ovládněte svůj metabolismus a Vyhrajte boj o štíhlé tělo – proč by tedy nemohla změnit i ten váš?
relaxace a cvičení
Ukázky

Udělejte radikální řez

89 Kč
Cvičení s měkkým míčem - 20%
Malý měkký míč je velmi oblíbenou cvičební pomůckou, jejíž využití se uplatní nejen při posilování svalů při cvičebních aktivitách, ale především v rehabilitaci, kde může pomoci zpevnit svaly pánevního dna a uvolnit bolesti zad.
relaxace a cvičení
Ukázky

Cvičení s měkkým míčem

169 Kč
135 Kč
Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření - 11%
Fascie jsou kontinuální pojivovou tkání. Kniha je základním studijním materiálem pro fyzioterapeuty a maséry a nové informace zde jistě najdou i mnozí lékaři.
relaxace a cvičení

Fascie. Anatomie, poruchy a ošetření

432 Kč
384 Kč
Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti - 11%
Kniha o tradičních čínských cvičeních pro zdraví a dlouhověkost.
relaxace a cvičení

Čchi Kung cesta ke zdraví a dlouhověkosti

178 Kč
158 Kč
Duchovní almanach
V našich hektických moderních životech může být obtížné vyhradit si čas pro péči o duši. Tato překrásně ilustrovaná kniha vám poslouží jako sezónní průvodce, pomocí něhož si budete schopni vytvořit své osobní rituály a praktiky.
relaxace a cvičení

Duchovní almanach

179 Kč
Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 177 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 18 > >>