Nejprodávanější tituly v roce 2020
relaxace a cvičení

Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
relaxace a cvičení

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Emoční jóga - 11%
Podstatou dobrého zdraví je z pohledu emoční jógy celistvý přístup, což znamená věnovat se fyzické, mentální, emocionální a spirituální části sebe sama. Pokud v sobě neseme jakoukoliv emoční kolizi, zůstáváme slabí, bez ohledu na to, jak máte svaly.
relaxace a cvičení

Emoční jóga

304 Kč
270 Kč
Klasické masáže - 11%
Pro dokonalou masáž je důležitá nejen zručnost, ale i správné postupy a citlivé vnímání pocitů. Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže.
relaxace a cvičení

Klasické masáže

215 Kč
191 Kč
Jóga pro skutečný život - 11%
Charismatická Maya Fiennes představuje metodu jógy Kundalini, sdílí svůj životní příběh a odhaluje tajemství, které jí a jejím studentům pomáhá zbavovat se stresu a napětí každodenního života.
relaxace a cvičení

Jóga pro skutečný život

368 Kč
327 Kč
Výživa pro fitness a kulturistiku - 11%
Kniha je určena jak aktivně sportujícím, tak trenérům, cvičitelům, instruktorům a poradcům ve fitness a kulturistice, aby jim usnadnila orientaci v záležitostech týkajících se výživy, pitného režimu a suplementace ve sportu a fitness a welness aktivitách.
relaxace a cvičení

Výživa pro fitness a kulturistiku

197 Kč
175 Kč
Dýchání jako živoucí dění
Kniha obsahuje řadu vyobrazených dechových cvičení, ale bez vykonstruovaných dechových technik. Jde pouze a jen o to, poznat vlastním prožitím přirozený, původní dech, přijmout jej a dát mu možnost, aby se rozvíjel.
relaxace a cvičení

Dýchání jako živoucí dění

220 Kč
JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry - 11%
Jóga prospívá zdraví – "já vím, ale nemám prostě čas pravidelně navštěvovat kurzy". Toto opakovaně slyšela zkušená učitelka jógy, což jí dalo rozhodující popud napsat tuto knihu.
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry

322 Kč
286 Kč
Otoky a záhadná lymfa - 11%
Kniha se primárně zaměřuje na objasnění činnosti lymfy a na to, jaké problémy to může způsobit, pokud se péče o ni zanedbá.
relaxace a cvičení

Otoky a záhadná lymfa

440 Kč
391 Kč
Progresivní svalová relaxace - 11%
Progresivní svalová relaxace podle Jacobsona je jednoduše aplikovatelnou, účinnou a rychlou uvolňovací metodou která vám pomůže odstranit napětí a stres a dosáhnout tolik žádaného klidu a uvolnění.
relaxace a cvičení

Progresivní svalová relaxace

223 Kč
198 Kč
Cvičení na bolavá záda - 11%
V úvodu knihy jsou stručně vysvětleny příčiny bolestí zad, možnosti jejich terapie a autoterapie a význam pohybové aktivity v jejich léčbě. Čtenáři se seznámí i s možnostmi autodiagnostiky vadného držení těla, zkrácených a oslabených svalů apod.
relaxace a cvičení

Cvičení na bolavá záda

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 177 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 18 > >>