Nejprodávanější knihy - leden 2021

Případ Máří Magdaleny
Další holmesiáda o Mary Russellové, v níž poprvé dochází k opravdové spolupráci mezi slavným detektivem a jeho talentovanou mladou manželkou.
Ukázky

Případ Máří Magdaleny

268 Kč
Spojené státy japonské
(1x)
Zčásti detektivní příběh, zčásti nelítostná alternativní historie, Spojené státy japonské jsou moderním následníkem Muže z Vysokého zámku Philipa K. Dicka.
Ukázky

Spojené státy japonské

268 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.

Temné hlubiny

404 Kč
Valčík na rozloučenou
Do této černé románové frašky svedl autor několik postav: těhotnou svobodnou zdravotní sestru, jejího ženatého milence muzikanta, jeho krásnou a žárlivou ženu, honbu na zatoulané psy, výjev před potratovou komisí, mladou Američanku toužící po...

Valčík na rozloučenou

317 Kč
Číst Václava Havla
Havlovská studie z pera elitního amerického slavisty.
Ukázky

Číst Václava Havla

268 Kč
Kosmonaut
Román o nenaplněných snech, outsiderství, beznaději a bezmoci, ale také o lásce a přátelství. Serjoža, středoškolák, syn obyčejné ženské a alkoholického darmošlapa, má od dětství velký sen – chtěl by se stát kosmonautem.
Ukázky

Kosmonaut

223 Kč
Mít vše hotovo
(2x)
David Allen vás nenaučí zorganizovat si pracovní úkoly proto, abyste mohli pracovat více. Právě naopak! Zavedením metodologie GTD do vašeho pracovního života zefektivníte práci, získáte volný čas, zbavíte se stresu a zklidníte svoji mysl.

Mít vše hotovo

395 Kč
Ne! Řeklo strašidýlko
(1x)
Kdo to klepe na dveře? Ach ne, to je strašidlák! Strašidýlko se na jeho návštěvy vůbec netěší. Strašidlák k němu vždycky vtrhne jako velká voda, počmárá mu obrázky, lže a mamince krade peníze z kabelky. Takhle to už dál nejde!
Ukázky

Ne! Řeklo strašidýlko

168 Kč
O neumírání
Jak zachytit nezachytitelné? Jak pojmenovat to, co se děje mezi narozením a smrtí ? Jak uchopit „věčně prchavý okamžik“? Právě takové otázky si William Saroyan klade ve své knize vzpomínek, meditací a úvah.
Ukázky

O neumírání

223 Kč
Pohádkový svět - První čtení, to nic není
(1x)
Pohádky jsou určeny dětem, které se učí číst, naučily se písmena a chtějí číst jednoduché texty. Zároveň texty odpovídají požadavkům výuky čtení tzv. genetickou metodou.

Pohádkový svět - První čtení, to nic není

194 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100