Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
relaxace a cvičení

Jóga podle čaker - 20%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
relaxace a cvičení
Ukázky

Jóga podle čaker

467 Kč
374 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 20%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
relaxace a cvičení
Ukázky

Kondiční trénink ve sportovních hrách

203 Kč
162 Kč
Vítej, dni saunování - 20%
Pokud ještě existují povrchní informace o saunování, je nutné postavit proti nim reálná fakta. Tento e-book poskytne dostatek dlouholetých zkušeností se saunováním našich i zahraničních saunofilů a saunologů.
relaxace a cvičení
Ukázky

Vítej, dni saunování

199 Kč
159 Kč
Klasické masáže - 20%
Kniha přináší ucelený přehled sedmi základních skupin masérských hmatů klasické masáže. Mohou ji využít studenti vysokých i středních škol, účastníci rekvalifikačních kurzů, maséři,fyzioterapeuti, ale i široká veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Klasické masáže

203 Kč
162 Kč
Lymfatické masáže - 20%
(1x)
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
relaxace a cvičení
Ukázky

Lymfatické masáže

186 Kč
149 Kč
Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci - 20%
Víte, jak správně ve fitku rolovat? Víte, jak k tomu využívat pěnové válce? Mnoho dalších praktických odpovědí včetně cvičení fascií a velkého zásobníku cviků naleznete v této příručce plné barevných fotografií!
relaxace a cvičení
Ukázky

Rollfit aneb rolujeme a cvičíme s pěnovými válci

212 Kč
170 Kč
Sportovní masáže - 20%
Sportovní masáž je forma masáže zaměřená na posilování zdravého organismu, udržování kvalitní tělesné a duševní kondice a náležité odstraňování únavy po práci, tréninku, závodech apod.
relaxace a cvičení
Ukázky

Sportovní masáže

186 Kč
149 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
relaxace a cvičení
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
relaxace a cvičení
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 20%
(2x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
relaxace a cvičení
Ukázky

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>