Nejprodávanější tituly - leden 2021
relaxace a cvičení

Jóga pro lepší spánek - 11%
V této knize naleznete snadné a efektivní jógové aktivity – jednotlivé ásany, sestavy, dechová cvičení a meditační praktiky.
relaxace a cvičení

Jóga pro lepší spánek

314 Kč
279 Kč
Jóga z pohledu anatomie - 11%
Prozkoumejte fyziologii 30 klíčových jógových ásan do hloubky a ze všech úhlů a ovládejte každou pózu s jistotou a kontrolou.
relaxace a cvičení

Jóga z pohledu anatomie

449 Kč
399 Kč
Masáž a regenerace ve sportu - 20%
Učebnice Masáž a regenerace ve sportu je určena nejen pro studenty sportovních škol a další zájemce z oblasti sportu, ale je vhodnou a názornou pomůckou i pro širší veřejnost.
relaxace a cvičení
Ukázky

Masáž a regenerace ve sportu

110 Kč
88 Kč
Restorativní jóga
Kniha obsahuje množství barevných fotografií, seznamujících s jednotlivými pozicemi, i podrobně připravené úlevné sestavy pro dílčí obtíže: horní půlku těla, boky, záda, dýchací obtíže, infarkt, vysoký tlak, Alzheimerova nebo Parkinsonova nemoc, i běžnější situace jako nespavost, bolesti hlavy, jet lag, namožené svaly, menstruační bolesti.
relaxace a cvičení

Restorativní jóga

179 Kč
Hormonální jógová terapie - pro muže - 11%
Tato kniha vám představuje přirozenou techniku hormonální jógové terapie k odstranění stresu a opětovnému aktivování tvorby testosteronu a ostatních hormonů ve vašem těle. Je skvělou pomůckou pro pravidelné cvičení doma...
relaxace a cvičení

Hormonální jógová terapie - pro muže

385 Kč
342 Kč
JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry - 11%
Jóga prospívá zdraví – "já vím, ale nemám prostě čas pravidelně navštěvovat kurzy". Toto opakovaně slyšela zkušená učitelka jógy, což jí dalo rozhodující popud napsat tuto knihu.
relaxace a cvičení

JÓGA - nejlepší ásány, mantry a mudry

322 Kč
286 Kč
Nejen jóga pro bolavá záda - 11%
Ať už trpíte bolestmi zad po úrazu, nebo se objevily v důsledku sedavého životního stylu či špatného držení těla, jistě víte, jak moc vás dokážou omezovat i při těch nejjednodušších činnostech.
relaxace a cvičení

Nejen jóga pro bolavá záda

314 Kč
279 Kč
Stále krásná - 11%
Estelle Lefébureová bývala slavnou modelkou, takže o tom, jak si přibývající roky vybírají na vzhledu ženy svou daň, ví svoje – a také o tom, jak tento proces zpomalit.
relaxace a cvičení

Stále krásná

332 Kč
295 Kč
Tvarování těla pro muže a ženy - 11%
Jak si cvičením upravit vlastní tělo tak, abychom s ním byli spokojeni - bez bolestí zad a kloubů, bez přebytečného tuku? Návod pro začátečníky i cvičitele dává autor na základě svých zkušeností vysokoškolského učitele a trenéra.
relaxace a cvičení

Tvarování těla pro muže a ženy

538 Kč
478 Kč
Čchi-Kung - 11%
Čchi-kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost, založené na správném dýchání a proudění energie (čchi) v těle, které vzniklo již před více než 3 000 lety.
relaxace a cvičení

Čchi-Kung

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 84 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>