Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
osobní rozvoj

Kniha radosti - 11%
(1x)
Svět kolem nás se rychle proměňuje, jsme svědky tragédií celosvětového významu, katastrof, (nejen) osobních neštěstí, nemocí, smrti – lze vůbec v takovém světě, v takové době prožívat radostný život a nenechat strasti, aby nás pohltily?
osobní rozvoj

Kniha radosti

358 Kč
318 Kč
Myšlenky moudrosti - 6%
(1x)
Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.
osobní rozvoj

Myšlenky moudrosti

169 Kč
159 Kč
Architektura vnitřního světa člověka - 11%
(2x)
Artho Wittemann velice působivě ukazuje cestu, jak zpřístupnit a vysvětlit řád, jenž je za tím skrytý, a především lásku k pacientovi/klientovi, s tímto řádem hluboce spojenou.
osobní rozvoj

Architektura vnitřního světa člověka

369 Kč
328 Kč
100 mozkocvičných hádanek - 11%
Jestli nechcete, aby se vám prášilo na mozkové závity a aby vaše neurony usychaly nudou, pořiďte si tuto knihu. Stovka vtipných hádanek, které se nikdy neochodí a jež navíc napnou vaše synapse až k prasknutí. S touto knihou se nikdy nebudete nudit!
osobní rozvoj

100 mozkocvičných hádanek

203 Kč
180 Kč
Abhidhamma a Abhivinaya - 11%
(1x)
Kniha Abhid-hamma-Abhivinaya je završením životního díla ctihodného Áyukusa-la Thery, ve které jsou shrnujícím způsoben podány postupy Abhivi-nayi pro zvládání života podle Buddhovy nauky až k dosažení konečného cíle Nibbány.
osobní rozvoj

Abhidhamma a Abhivinaya

225 Kč
200 Kč
Čtyři směry business myšlení - 11%
Kniha Čtyři směry business myšlení se zabývá tím, jak vlastně myslíme v různých, i osobních, situacích, a také nám napoví, jak můžeme myslet jinak. Je inspirativní a rovněž hravá a neváhá užít vtipu či protimluvu.
osobní rozvoj

Čtyři směry business myšlení

314 Kč
279 Kč
Jak žít dobrý život - 11%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
osobní rozvoj

Jak žít dobrý život

260 Kč
231 Kč
Můžeš vše, co chceš - 11%
(1x)
Chcete se probouzet každý den s radostí? Chcete žít svými sny? Chcete mít pořád plno energie, nápadů a inspirace?
osobní rozvoj

Můžeš vše, co chceš

179 Kč
159 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
osobní rozvoj

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Probuďte své božství - 11%
(2x)
Co to znamená, probudit své božství? Co kdybyste se dokázali naladit na frekvence mimo hranice hmotného světa? Změnit chemické procesy v mozku a zpřístupnit si transcendentální úrovně vědomí?
osobní rozvoj

Probuďte své božství

477 Kč
424 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 421 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>