Nejprodávanější tituly - leden 2021
beletrie

Znamení zla - 59%
(1x)
Jedné chladné listopadové noci v roce 1994 vyhoří jistý dům do základů. Uvnitř se najdou ostatky mladé ženy, zavražděné. Pro obyvatele jihošvédské vesničky Marbäck je to zlomový bod.
beletrie

Znamení zla

358 Kč
148 Kč
Zakázané noci - 20%
(3x)
Přistála jsem v New Yorku s životopisem v ruce a odhodláním přijít konečně o panenství. Jsem rozhodnutá vzít jakoukoli práci. Co se však týká toho druhého, nespokojím se s ničím menším než s osudovou přitažlivostí a vroucí vášní..
beletrie
Ukázky

Zakázané noci

269 Kč
215 Kč
Vánoce s vůní čerstvého chleba - 11%
Přílivový ostrůvek Mount Polbearne v Cornwallu a Polly Watefordová, která se na něj po krachu předchozího vztahu a podnikání odstěhovala, aby tam začala nový život, jsou už mnohým čtenářkám známé z předešlých autorčiných knih.
beletrie

Vánoce s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Teorie podivnosti - 11%
(4x)
Vypravěčka Ada Sabová, mladá vědkyně z „Ústavu mezioborových studií člověka“, je v mnohém typickou (nikoli však stereotypní) moderní intelektuálkou, která se pokouší vybalancovat osobní život a kariéru.
beletrie
Ukázky

Teorie podivnosti

313 Kč
278 Kč
Počátek - 6%
(8x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
beletrie
Ukázky

Počátek

398 Kč
374 Kč
Za objektivem - 11%
(6x)
David Suchet je už padesát let stálicí na britských divadelních prknech i ve filmech.
beletrie
Ukázky

Za objektivem

449 Kč
399 Kč
Nemilosrdný král - 20%
(3x)
New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti.
beletrie
Ukázky

Nemilosrdný král

229 Kč
183 Kč
Hotýlek na Islandu - 11%
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
beletrie

Hotýlek na Islandu

359 Kč
319 Kč
Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou - 11%
(11x)
Když za mnou přišel, řekl mi: „Dostaneš nějakou funkci, můžeš se o něco ucházet, ale budeš držet hubu.“ A já jsem držet hubu nechtěl, protože jsem věděl, kam to půjde. Robert Šlachta je bývalý český celník.
beletrie

Robert Šlachta - Třicet let pod přísahou

314 Kč
279 Kč
Úzkosti a jejich lidé - 11%
(10x)

Bláznivá komedie o skupince rukojmích zajatých při prohlídce bytu .

beletrie
Ukázky

Úzkosti a jejich lidé

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>