Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
světová

Cesta do středu Země
Komiksové zpracování známého románu Julese Verna je určeno čtenářům od 9 let. Krásné ilustrace a jednoduchý text jistě nadchnou všechny kluky a holky, kteří milují záhady a dobrodružství.
světová

Cesta do středu Země

148 Kč
Lov na mamuta
Další příběh z řady Tygří oko se odehrává před 40 000 lety, v době ledové. Rysímu oušku je deset a zanedlouho má složit loveckou zkoušku. Jenže si zoufá, protože má špatnou mušku a pokaždé trefí vedle. Navíc sklízí bezostyšný posměch svého rivala v tlupě.
světová

Lov na mamuta

170 Kč
Malý vetřelec
(4x)
Román je zasazený do doby po druhé světové válce, na anglický venkov - do dříve opulentního, nyní chátrajícího sídla. Lze jej směle zařadit mezi nejlepší díla duchařské literatury.
světová

Malý vetřelec

338 Kč
Princ z Persie
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
světová

Princ z Persie

253 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...
světová

Andělé a démoni

381 Kč
Smrt je mým řemeslem
Světoznámý román Smrt je mým řemeslem je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skuletečnosti Rudolfa Hoesse), který během svého působení v koncentračních táborech dohlížel na smrt nespočtu lidí.
světová

Smrt je mým řemeslem

224 Kč
Divocí detektivové
(7x)
Slavný román jednoho z nejvýraznějších autorů moderní latinskoamerické literatury. Vypráví příběh dvou „divokých detektivů“, básníků-desperátů Artura Belana a Odyssea Limy a jejich přátel, kteří se vydávají po stopách tajemné básnířky Cesáreji Tinajerové.
světová

Divocí detektivové

338 Kč
Anglický pacient
Román o bolesti a lásce odehrávající se v posledních dnech 2. světové války je sugestivním příběhem umírajícího anglického letce a mladé kanadské ošetřovatelky.
světová

Anglický pacient

220 Kč
Františkánské spiknutí
(1x)
Napínavý historický román se odehrává ve středověké Itálii. Mladý poustevník dostane zašifrovaný dopis s informací, kde je uloženo tělo sv. Františka z Assisi. Aby jej rozluštil musí sestoupit z hor do nebezpečného světa 13. století.
světová

Františkánské spiknutí

246 Kč
Sestro, sestro
Sbírka krátkých próz nejznámější současné ukrajinské spisovatelky. Jejich hlavním tématem je "žena". Autorka líčí ženu v různých podobách, dívčí a ženské pocity v různém věku, vztah mezi dvěma ženami, mezi mužem a ženou, mezi rodiči a dcerou.
světová

Sestro, sestro

220 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>