Nejprodávanější Kniha - leden 2021
beletrie

Kuchařka pro teenagery - 11%
Kuchařka pro teenagery je výzvou šestnáctileté Julie jejím vrstevníkům – i když třeba jídlo vypadá složitě, jeho příprava může být úplně jednoduchá a zvládne ji každý. Tato kniha může být báječným dárkem ke Dni dětí, za vysvědčení či k Vánocům.
beletrie
Ukázky

Kuchařka pro teenagery

449 Kč
399 Kč
Malíř pomíjivého světa - 11%
(2x)
Román jednoho z nejuznávanějších současných britských spisovatelů se vrací do Japonska těsně po druhé světové válce.
beletrie
Ukázky

Malíř pomíjivého světa

232 Kč
206 Kč
Marie Terezie - 11%

Jediná vládnoucí žena na českém trůně není spjata pouze s povinnou školní docházkou. Možná víte, že za vlády Marie Terezie se povinně zavedla příjmení, zakázalo se mučení při výsleších a proběhlo první sčítání lidí a majetku.

beletrie

Marie Terezie

179 Kč
159 Kč
Mefisto - 64%
Mefisto, román jedné kariéry, jenž přežil dobu svého vzniku, nepřestává fascinovat dokonalou psychologickou studií bezcharakterního hrdiny, který se – hnán svou ctižádostí a ješitností – nezdráhá kvůli kariéře herce zaprodat nacistickému režimu,
beletrie
Ukázky

Mefisto

278 Kč
99 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
beletrie

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Modrá pětka - Záhada staré tvrze a další příběhy - 11%
Devátým svazkem edice kreslených příběhů nazvané „Klasické komiksy Marko Čermáka“ z Nakladatelství Václav Vávra se stala kniha Modrá pětka – Záhada staré tvrze a další příběhy.
beletrie

Modrá pětka - Záhada staré tvrze a další příběhy

269 Kč
239 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
beletrie
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
beletrie
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Po mně potopa - 58%
(1x)
Knihkupec John Cole, podivínský samotář ve středním věku, jednoho dne uprostřed dlouhé vlny veder zavře krám a vydá se na neohlášenou návštěvu za bratrem.
beletrie

Po mně potopa

238 Kč
99 Kč
Případy detektiva Ťopa - 11%
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.
beletrie

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>