Nejprodávanější Kniha - leden 2021
beletrie

Mefisto - 64%
Mefisto, román jedné kariéry, jenž přežil dobu svého vzniku, nepřestává fascinovat dokonalou psychologickou studií bezcharakterního hrdiny, který se – hnán svou ctižádostí a ješitností – nezdráhá kvůli kariéře herce zaprodat nacistickému režimu,
beletrie
Ukázky

Mefisto

278 Kč
99 Kč
Minipohádky – Ošklivé káčátko - 11%
Tato veršovaná minipohádka je určena dětem od jednoho roku. Má pevné stránky s pohyblivými prvky, takže si děti mohou příběh oživit a procvičit si prstíky.
beletrie

Minipohádky – Ošklivé káčátko

224 Kč
199 Kč
Modrá pětka - Záhada staré tvrze a další příběhy - 11%
Devátým svazkem edice kreslených příběhů nazvané „Klasické komiksy Marko Čermáka“ z Nakladatelství Václav Vávra se stala kniha Modrá pětka – Záhada staré tvrze a další příběhy.
beletrie

Modrá pětka - Záhada staré tvrze a další příběhy

269 Kč
239 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
beletrie
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
Pád Hyperionu - 11%
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
beletrie
Ukázky

Pád Hyperionu

394 Kč
350 Kč
Po mně potopa - 58%
(1x)
Knihkupec John Cole, podivínský samotář ve středním věku, jednoho dne uprostřed dlouhé vlny veder zavře krám a vydá se na neohlášenou návštěvu za bratrem.
beletrie

Po mně potopa

238 Kč
99 Kč
Případy detektiva Ťopa - 11%
Detektiv Ťop je prostě top a ať už zmizí cokoli, brzy zachytí správnou sťopu! Vezměte svoje děti na cestu kolem světa po nejkrásnějších metropolích planety, které v této „hledací“ knížce ztvárnila ilustrátorka Kateřina Bažantová.
beletrie

Případy detektiva Ťopa

268 Kč
238 Kč
Slunce je také hvězda - 11%
(1x)
Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Může za to náhoda, nebo osud? Román plný lásky a naděje od oceňované autorky.
beletrie

Slunce je také hvězda

296 Kč
263 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
beletrie

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
V lese - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou potkat v lese.
beletrie

V lese - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>