Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021

Pačinko
(10x)
Pačinko je hazardní hra, kterou všichni hrají, ale společnost jí opovrhuje. Pačinko jsou peníze a jakuza. Strhující příběh korejské rodiny se odehrává na pozadí dramatických událostí, které ve dvacátém století změnily tvář Koreje i Japonska.
Ukázky

Pačinko

259 Kč
Patrick Melrose I.
(3x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – překlad. První tři díly částečně autobiografické pětidílné série románů o Patricku Melroseovi, která sloužila jako předloha televizní minisérie, kde titulní roli bravurně ztvárnil Benedict Cumberbatch.
Ukázky

Patrick Melrose I.

238 Kč
Piraně
(2x)
V oceňovaném románu Gomora přinesl italský spisovatel a novinář Roberto Saviano odvážné svědectví o nemilosrdném světě neapolské mafie.
Ukázky

Piraně

185 Kč
Podivné počasí v Tokiu
(2x)
Křehký příběh o přátelství, které časem přerostlo v lásku. Hlavními postavami jsou dva osamělí lidé uprostřed velkoměsta – sedmatřicetiletá Cukiko a její bývalý učitel ze střední školy.
Ukázky

Podivné počasí v Tokiu

194 Kč
Podvod zlatého faraona

Jediný den má hodnotu věčnosti, pouhá hodina může změnit budoucnost Nález starého deníku v domě mladé Egypťanky s českými kořeny spustí v Káhiře nebývalý povyk.

Ukázky

Podvod zlatého faraona

249 Kč
Probudím se na Šibuji
(17x)
Když se sedmnáctiletá Jana dostane do vysněného Tokia, nejraději by zde zůstala navždy. Záhy se přesvědčí o tom, jak nedozírné následky může takové přání mít. Ocitne se totiž uzavřená v magickém kruhu rušné čtvrti Šibuja.
Ukázky

Probudím se na Šibuji

135 Kč
Přísně tajné skandály
(1x)
Když se přihodí nějaká ostuda, aktéři se s ní obvykle moc nešíří. Když se stane skandál, aktéři se ho snaží ututlat stůj co stůj. Zamést veškeré stopy je ale daleko těžší. A tak je naše historie plná příběhů, které jsme neměli znát.
Ukázky

Přísně tajné skandály

169 Kč
Přiveď mě zpátky
(3x)

Ona se ztratila, on šel dál, ale zůstala spousta tajemství. Až doteď. Byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Aspoň tak vypovídal na policii. O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Jenže najednou zavolala policie, že někdo Laylu spatřil. Začaly se objevovat dávno ztracené věci z její minulosti, tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Ukázky

Přiveď mě zpátky

279 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
Ukázky

Rok zázraků

149 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100