Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
sci-fi a fantasy

Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Liščí oči - 6%
(2x)
Ve svém první románu pro mládež kombinuje známá literátka prvky fantasy s dobrodružným příběhem a alternativní historií.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Liščí oči

313 Kč
294 Kč
Jedině smrtí - 11%
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
sci-fi a fantasy

Jedině smrtí

350 Kč
311 Kč
Obrněni pohrdáním - 11%
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi a fantasy

Obrněni pohrdáním

332 Kč
295 Kč
Spasitel - 11%
(7x)
Nové úžasné, napínavé meziplanetární dobrodružství od autora světového bestselleru Marťan. Ryland Grace zůstal jako jediný přeživší na zoufalé misi poslední naděje. Pokud selže, lidstvo zanikne. Je tu však drobný háček – Ryland to neví.
sci-fi a fantasy

Spasitel

134 Kč
119 Kč
Falešná hodnota - 11%
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
278 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru - 11%
(2x)
Velkolepé uzavření příběhu podivných dětí ze Sirotčince slečny Peregrinové je tu! Osud světa podivných je v působivém závěru série velmi nejistý.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Zkáza Ďáblova akru

448 Kč
398 Kč
Piranesi - 11%
(8x)
Originální fantasy s hutnou atmosférou od autorky bestselleru Jonathan Strange a pan Norell.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Piranesi

313 Kč
278 Kč
Děti Duny - 11%
Třetí díl monumentání ságy. Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Děti Duny

449 Kč
399 Kč
Muž, který spadl na Zemi - 11%
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 484 položek
1 2 3 .. 49 > >>