Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2021

Jak se stát pirátem
(1x)
Druhá část pamětí Škyťáka Šelmovského Štiky III., nejúžasnějšího vikinského hrdiny všech dob, nás zavede na moře.

Jak se stát pirátem

242 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
Má vzpomínka je bugatti
Vzpomínky první ženy za volantem, která vítězila v závodech Grand Prix. Eliška Junková dává nahlédnout do historie automobilismu u nás, a líčí, co obnášela příprava automobilového závodníka, vzrušení, krásu i rizika rychlého sportu.

Má vzpomínka je bugatti

323 Kč
Nekonečný příběh
(3x)
Když nesmělý Bastián Balthazar Bux jednoho dne prchá před spolužáky, kteří ho šikanují, rozhodne se před nimi schovat v antikvaritátu. V bezpečí za dveřmi krámku jej zaujme kniha s motivem dvou hadů...

Nekonečný příběh

341 Kč
Sběratel motýlů
(4x)
Izolovaná zahrada, kvetoucí rostliny a… sbírka nádherných motýlů – mladých žen, které byly uneseny. O to vše pečuje Zahradník, zvrhlý muž posedlý uchováváním krásných dívek.
Ukázky

Sběratel motýlů

269 Kč
SPAD
(1x)
Postapokalyptický román mistra akční fantastiky Františka Kotlety. Tentokrát jeho audioverze.

SPAD

203 Kč
Tajný život stromů
(1x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Audioverze knihy.

Tajný život stromů

332 Kč
Totální rauš
(2x)

Německý národ pod vlivem (zfetovaného vůdce) Údajný abstinent a asketa Adolf Hitler nebyl za 2. světové války opojený pouze mocí, ale i vitaminy, stimulanty, narkotiky nebo farmaceutickými přípravky pro zvířata…

Totální rauš

242 Kč
Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy
První audio vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové. Už jste to slyšeli? Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi a všechny děti srdečně zve! Smrk je krásně nazdobený a hned vedle stojí domeček ze sněhu.

Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy

161 Kč
Zobrazuji 261 - 270 z 301 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 29 .. 31 > >>