Nejprodávanější knihy - říjen 2021
fantasy

Bouře mečů - 11%
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
fantasy
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
790 Kč
Z krve a popela - 11%
(6x)
První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové. Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí.
fantasy
Ukázky

Z krve a popela

449 Kč
399 Kč
Mycelium IV: Vidění - 11%
(2x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

538 Kč
478 Kč
Dcera zimy - 11%
(3x)
Věčný život jako prokletí. Moderní fantasy, ve které ožívají slovanští bohové i bestie. Moranu a její sestru Vesnu černá magie navždy uvěznila ve světě živých.
fantasy

Dcera zimy

269 Kč
239 Kč
Hostina pro vrány - 11%
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
fantasy
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
710 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Smrtící vzdělání - 11%
(3x)
Škola magie jako žádná jiná. Do téhle čarodějné střední byste chodit nechtěli: místo profesorů zde vyučuje drsnými metodami sama škola a na každém kroku číhá zlý tvor, takže jediná vteřina nepozornosti vás může stát život.
fantasy
Ukázky

Smrtící vzdělání

359 Kč
319 Kč
Underground: Revoluce - 11%
(1x)
Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta.
fantasy

Underground: Revoluce

314 Kč
279 Kč
Země v troskách - 11%
(1x)
Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – města na obrovských pilířích, chráněná před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno a nyní nastal čas vrátit se na zem. Jenže povrch je jiný než bezpečné výšiny měst v oblacích.
fantasy

Země v troskách

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 278 položek
<< < 1 2 3 4 .. 28 > >>