Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021

Téměř nesmrtelná láska
(3x)
Příběh lásky dvou lidí, kterým se vztah pod rukama proměnil v milostný zápas. Tomáš, uznávaný pražský intelektuál, se seznámí s režisérkou Martinou, která žije a pracuje zároveň v Paříži i Praze a píše scénář dokumentárního filmu o Milanu Kunderovi.
Ukázky

Téměř nesmrtelná láska

239 Kč
Obrněni pohrdáním
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
S večerem přichází tíseň
(4x)

Nekompromisní prozaický debut mladé básnířky Marieke Lucas Rijneveld se hned po vydání stal v Nizozemsku literární senzací a dlouho se držel v čele bestsellerových žebříčků.

Ukázky

S večerem přichází tíseň

238 Kč
Tenkrát v Hollywoodu
(1x)
Tenkrát v Hollywoodu je očekávaná románová prvotina Quentina Tarantina, alchymisty, jenž dokázal proměnit filmový brak ve zlato. Proslulý americký režisér v ní vychází ze stejnojmenného oscarového filmu a s ohromujícím elánem rozvíjí jeho témata.
Ukázky

Tenkrát v Hollywoodu

239 Kč
Osudový dopis
(1x)
Milostný příběh od Vi Keeland a Penelope Ward, autorek bestsellerů podle New York Times, o riskování a překvapeních, které se s tím pojí. Můj milostný příběh začal dopisem.
Ukázky

Osudový dopis

249 Kč
Rowdy
Pátý ze série šesti románů – pojmenovaných vždy podle hlavního hrdiny. Všichni jsou mladí, divocí, komplikovaní, potetovaní, často i opiercingovaní, ale uvnitř jiní než navenek.
Ukázky

Rowdy

189 Kč
Matčin hrob
(6x)
Když dva malí chlapci při hře v lese nedaleko parkoviště pro karavany najdou pohřbené tělo, policejní náčelnici Josie Quinnové se začínají vracet nepříjemné vzpomínky.
Ukázky

Matčin hrob

382 Kč
Čísla nelžou
(4x)

Čísla nelžou. Ale jakou pravdu sdělují? Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie..

Ukázky

Čísla nelžou

279 Kč
Jak miluje princ
Co je v domě, není pro mě! To Logan, bratr knížete z Arrantina a současně jeden ze žraloků newyorského finančního světa, vždycky ctil. A navíc Cassidy byla příliš dobrá asistentka, než aby o ni přišel. Jenže pak se vše změnilo… a začaly se dít věci!
Ukázky

Jak miluje princ

69 Kč
Ohyb ledovce
(1x)
Ledovec na Islandu taje a vydává temné tajemství…
V hlubinách ledovce Langjökull byla objevena mrtvola muže, který byl celá desetiletí nezvěstný. Z vraždy byl kdysi podezřelý kolega tohoto muže, nenašly se však žádné důkazy.
Ukázky

Ohyb ledovce

229 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>