Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2021

Debutantka
(2x)
Pátek, 4. října 1929. Slavnostní otevření Barrandovských teras je společenskou událostí sezóny. K tanci a poslechu hraje orchestr R. A. Dvorského, bratři Havlové, Václav Mária a Miloš, vítají přátele a prominentní hosty.

Debutantka

269 Kč
Děsivé historky
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?

Děsivé historky

314 Kč
Děvčátko Momo a ukradený čas
(1x)
Jsou věci, které potřebují čas… A nesmírně. Tik tak, je to tak. Ještě že v jednom kamenném italském divadle žije Momo, holčička s nádhernýma očima a se srdcem na dlani, která umí druhým báječně naslouchat. To každý nedovede.

Děvčátko Momo a ukradený čas

314 Kč
Dokonalý zločin
(3x)
Mrtvola nalezená pod útesem. Žena s podřezanými žílami ve vaně. Muž zabitý elektrickým proudem. Série podivných sebevražd přivede vyšetřovatele Luca Callanacha a Avu Turnerovou k myšlence, že za činy se skrývá sériový vrah s mrazivou schopností zinscenovat místo neštěstí.

Dokonalý zločin

359 Kč
Iluze
Další příběh geniálního detektiva Lincolna Rhyma se začíná odvíjet na prestižní hudební škole v centru New Yorku, kam se po útěku z místa činu uchýlí pachatel vraždy. Policie do několika minut obklíčí uzamčenou učebnu a chystá se s vrahem vyjednávat.

Iluze

350 Kč
Kniha hřbitova
(1x)

Nikdo Owens, známý jako Nik, je normální kluk. Byl by naprosto normální, nebýt toho, že žije na hřbitově a vychovali ho duchové, vlkodlaci a jiné příšery spolu s jeho strážným andělem, který nepatří ani do světa živých, ani mezi mrtvé.

Kniha hřbitova

359 Kč
Levhart
(8x)
8. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi.

Levhart

359 Kč
Příběh lvice Elsy
Nesmrtelné přátelství lvice a dospělé ženy je dodnes bestsellerem a dojímá i baví čtenáře po celém světě. Mnohým z nich dokonce naprosto změnilo život.

Příběh lvice Elsy

359 Kč
Růženka je z příbuzenstva
(2x)
Slavný a oblíbený humoristický román britského přírodovědce Geralda Durrella o nečekaném dědictví, které obrátí Hadriánovi život doslova na ruby.

Růženka je z příbuzenstva

359 Kč
Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr
Komplet 9 her z let 1965–1970 / 15CD. Pokračování kompletu nahrávek her divadla Semafor, které v této ucelené podobě vycházejí zcela poprvé.

Semafor - Jiří Suchý a Jiří Šlitr

1 688 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 299 položek
<< < 1 2 3 4 .. 30 > >>