Nejprodávanější Kniha - říjen 2021
cizojazyčná

Kladrubáčci -  Emilka a kouzlo ročních období
Jedinečná publikace z nakladatelství Ing. Dalibora Gregora je volným pokračováním úspěšných knihy „Kladrubáčci – aneb vyprávění starokladrubského hříběte“ a „Kladrubáčci – Emilka se vrací.“
cizojazyčná

Kladrubáčci - Emilka a kouzlo ročních období

675 Kč
Porucha na kraji galaxie
Pre známeho súčasného izraelského autora Etgara Kereta je typický sarkastický humor, ironický pohľad na život a porovnávanie existenciálneho so všedným. V Keretovom svete rozmar často zakrýva hlbokú múdrosť a smútok je sprevádzaný veselosťou.
cizojazyčná

Porucha na kraji galaxie

296 Kč
Poutník před branami moudrosti
Uznávaný irský spisovatel John Boyne představuje v ambiciózním mytickém vyprávění Poutník u bran moudrosti skupinu postav, jejichž životy budeme sledovat v čase i prostoru, dokud se jejich osudy nenaplní.
cizojazyčná

Poutník před branami moudrosti

359 Kč
Vendulka
(3x)
Když známý československý fotograf Jan Lukas zmáčkl spoušť svého aparátu, mělo Vendulce Voglové zbývat několik měsíců života. Fotografie, která později udělala z dvanáctiletého děvčete symbol holokaustu, přitom nemusela vůbec vzniknout.
cizojazyčná

Vendulka

288 Kč
Wlliam Tell (A1-A2)
Legenda praví, že na počátku 14. století, kdy Švýcaři trpěli pod nadvládou Habsburků,se jeden muž odvážil tyranům postavit. Jmenoval se Vilém Tell. Přečtěte si příběh o statečném, šlechetném a spravedlivém švýcarském národním hrdinovi.
cizojazyčná

Wlliam Tell (A1-A2)

125 Kč
Z mého života
(1x)
J. W. Goethe, obecně známý hlavně jako autor Fausta, byl nejenom dramatik, ale i básník, romanopisec, přírodovědec a rovněž politik – poradce tehdejší vrchnosti. Jeho autobiografie proto daleko přesahuje hranice životopisného textu.
cizojazyčná
Ukázky

Z mého života

626 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
cizojazyčná

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
Klimatická kríza.txt
Klimatická krize.txt prostřednictvím pěti textů z různých perspektiv nahlíží na problematiku klimatické krize, ať už ve vztahu k její mediální a estetické reprezentaci, k nekropolitice a péči o divočinu, práci a kapitálu či k psychoanalýze a etice.
cizojazyčná

Klimatická kríza.txt

Peter Sit (ed.)
180 Kč
Lip Hook
Somewhere in the British Isles, at the end of a neglected road, there is a village called Lip Hook. For its inhabitants, the village is more than the end of the road—it’s the end of the world. Beyond it, there is nothing but mist-shrouded marshland.
cizojazyčná

Lip Hook

441 Kč
Od Elišky k Alence
Nyní vůbec poprvé vychází ojedinělá paralelní edice původní Carrollovy Alenky v říši divů (Alice in Wonderland) a čtyř tradičních českých překladů (Váňa, Houdek, Císař, Skoumalovi).
cizojazyčná

Od Elišky k Alence

311 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 84 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>