Nejprodávanější e-knihy - říjen 2021
ostatní

Po povrchu - 20%
(2x)
Známý fotograf Tomáš Třeštík, trošku frajírek, trošku plachý introvert, hvězda i outsider, piják i abstinent se v knize Po povrchu zavrtal sám sobě pod kůži a konečně se podíval na své přátele zblízka a na sebe naopak z nadhledu…
ostatní
Ukázky

Po povrchu

209 Kč
167 Kč
Tajemství ve výtvarném umění - 20%
Odhalte tajemství, záhady, skryté významy a příběhy ukryté za slavnými uměleckými díly.
ostatní
Ukázky

Tajemství ve výtvarném umění

399 Kč
319 Kč
Tajemství závoje - 20%

Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech? Opravdu je tam benzín levnější než voda?

ostatní
Ukázky

Tajemství závoje

249 Kč
199 Kč
William a Harry: Bitva bratrů - 20%
Bestseller New York Times od historického konzultanta oceňovaného seriálu The Crown z Netflixu „Královská kniha roku.
ostatní
Ukázky

William a Harry: Bitva bratrů

299 Kč
239 Kč
Jordánsko - 20%
(2x)
Další z řady turistických průvodců, tentokrát po krásách Jordánska. Přehlednou a čtivou formou představuje důležité informace, které vám pomůžou prožít vaši dovolenou bez komplikací. Všechna zmíněná místa byla pisatelem navštívena a údaje ověřeny.
ostatní
Ukázky

Jordánsko

89 Kč
71 Kč
Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
ostatní
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Štěchovický poklad – konec legend - 20%
Proč se za desítky let nepodařilo najít slavný štěchovický poklad? Protože romantický příběh o bednách plných zlata je falešná stopa a největší lež Třetí říše.
ostatní
Ukázky

Štěchovický poklad – konec legend

299 Kč
239 Kč
(Ne)pošli to dál - 20%
Radek Banga alias Gipsy působí na české hiphopové scéně už od třinácti let. Od té doby vydal mnoho úspěšných nahrávek, získal řadu ocenění a vystupoval po celém světě. Kudy vedla jeho trnitá cesta ze zatuchlého žižkovského bytu až na proslulý festival v Glastonbury?
ostatní
Ukázky

(Ne)pošli to dál

249 Kč
199 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 20%
(3x)
Ladislav Zibura na pěší poutě vyráží už od svých osmnácti let. Hvězdou poutnického světa se ale stal až v roce 2015, kdy se o jeho příběh začala zajímat média. Na rozdíl od duchovně zaměřených autorů, pouť vnímá především jako jízdu v kerouacovském stylu.
ostatní
Ukázky

40 dní pěšky do Jeruzaléma

279 Kč
223 Kč
A přiveď zpět naše roztroušené - 20%
(1x)
A přiveď zpět naše roztroušené ze středu národů, a naše rozptýlené shromáždi od končin země! ... Modlitba Avinu Malkeinu (Otče náš, Králi náš) odkazuje na Izajášovo proroctví (Iz. 11:12).
ostatní
Ukázky

A přiveď zpět naše roztroušené

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 239 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>